Super League 2 - Μεταγραφές

Στην ΑΕΛ οι Kehinde Fatai και Leandro Raul Moreira

Δύο προσθήκες στο ρόστερ της ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στους “βυσσινί” θα αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ Σαραντί ο Λεάντρο Μορέιρα, ο 22χρονος (14/01/2002) Αργεντίνος επιθετικός, που φέτος είχε 10 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της χώρας του. Παλαιότερα έπαιξε και στη Λανούς.

Στο ρόστερ της ΑΕΛ ανήκει από σήμερα και ο Κεχιντέ Φατάι. Ο 34χρονος (19/02/1990) Νιγηριανός επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Οτελούλ Γκαλάτι της Ρουμανίας, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Τουράν (Καζακστάν), Άρτζες Πιτέστι, Άστρα, Φαρούλ (Ρουμανία), Ντινάμο Μινσκ (Λευκορωσία) και Ούφα στη Ρωσία.

Η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας για 1,5 έτος με τον Νιγηριανό σέντερ φορ Κehinde Fatai. Παράλληλα η ομάδα μας ανακοινώνει και την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την Arsenal Sarandi, του Αργεντίνου σέντερ φορ Leandro Raul Moreira.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης για να τους καλωσορίσει και να ευχηθεί υγεία κι επιτυχημένη πορεία φορώντας τα βυσσινί.

Αύριο 2/2 όλα τα νέα αποκτήματα θα παρουσιαστούν επισήμως στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA στις 14:00, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, από τη διοίκηση και το προπονητικό team σε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected