Αθλήματα

Γεμάτο Σαββατοκύριακο με ελληνικές παρουσίες σε μίτινγκ στο εξωτερικό

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει δείξει μέχρι σήμερα στη σεζόν σταθερότητα στα άλμα πάνω από τα 4,60 μέτρα.

Η έμπειρη αθλήτρια δεν αρκείται σε αυτές τις επιδόσεις, καθώς είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να ανέβει υψηλότερα. Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του 2016 θα αγωνιστεί το Σάββατο (3/2) στη Νεμπράσκα, όπου θα επιδιώξει να ξεπεράσει το φετινό της 4,64 μ., αλλά και επιδόσεις πάνω από τα 4,70 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έχει δοκιμάσει φέτος δύο φορές πάνω από το ολυμπιακό όριο των 4,73 μ., ενώ ανάλογα ύψη θέλει να δει και στη Νεμπράσκα έστω κι αν οι διοργανωτές επέλεξαν να περάσουν τον πήχη από το 4,72 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει τους αγώνες του στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ την Κυριακή (4/2). Ο άλτης του Χάρη Καραλή έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,52 μ. επίδοση που θέλει να ξεπεράσει στον αγώνα της Γερμανίας.

Γεμάτο από ελληνικές παρουσίες θα είναι το μίτινγκ της Γάνδης το απόγευμα του Σαββάτου (3/2).

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στα 800 μ., το οποίο είναι 1.48.64, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Γεωργία Δεσπολλάρη ψάχνει χρόνους κάτω από το 2.05.81.

Ο Θοδωρής Βροντινός μετά το 6.68 της Θεσσαλονίκης στα 60 μ., θα κάτσει στη θέση εκκίνησης στο μίτινγκ της Γάνδης με στόχο μια εξίσου καλή επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα κάνει ντεμπούτο ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, που θέλει από νωρίς στη σεζόν να τρέξει γρήγορα και να κυνηγήσει χρόνους κοντά στο ατομικό του 6.71.

Στα 800 μ. των γυναικών θα τρέξει τόσο η Ανθή Κυριακοπούλου όσο και η Κατερίνα Κουτλή, ενώ στα 1.500 μ. η Μελίσσα Αναστασάκης.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Αναστασία Μαρινάκου, που θα τρέξει 3.000 μ. στο μίτινγκ του Μετς. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ έχασε την περσινή θερινή σεζόν, καθώς ήταν τραυματισμένη, ωστόσο προσδοκά σε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο Αντώνης Μέρλος θα συνεχίσει τους αγώνες του με κεκτημένη ταχύτητα από τη διοργάνωση του Λουξεμβούργου όπου ξεπέρασε τα 2,21μ. κι έδειξε έτοιμος για άλματα μεγαλύτερα άλματα. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θα πάρει μέρος στο Folaksam Grand Prix στη Στοκχόλμη το Σάββατο (3/2), όπου θα επιδιώξει να ξεπεράσει τον εαυτό του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected