Super League 1

Super League U19 : Ισόπαλο το ντέρμπι των “αιωνίων”

Σπουδαίο ματς στο “Γ.Καλαφάτης”, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και στο τέλος έμειναν στην ισοπαλία (2-2), με τους “πράσινους” να ισοφαρίζουν στο 90ο λεπτό.

Στο πρώτο 35λεπτο της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή. Η ομάδα του Ανδρέα Ντρένοβα πέτυχε ένα γκολ και συγκεκριμένα στο 15’, όταν ο Ρομάνο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας (1-0).

Στο 22’ ο Συμεωνίδης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Έξαρχος απέκρουσε ασθενώς, ο Σπαθάρης μπήκε στην πορεία της μπάλας όμως καθυστέρησε και εν τέλει από κοντά δεν κατάφερε να πλασάρει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καλοσκάμης σούταρε δυνατά και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 42’ έγινε η φάση που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Χαραλαμπόγλου πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, προχώρησε και σούταρε, ο Καρακασίδης απέκρουσε αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε τάκλιν του Διαμαντή. Το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ο Μπάκουλας (1-1)

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα. Στο 48’ οι Πράσινοι έφυγαν σε αντεπίθεση τεσσάρων εναντίων δύο, όμως ο Κοκάκης αντί να γυρίσει την μπάλα στον αφύλαχτο συμπαίκτη του, προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση από πλάγια δεξιά, δίνοντας την ευκαιρία στον Έξαρχο να αποκρούσει. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “πράσινους”, στο 54’ ο Χαραλαμπόγλου πέτυχε το 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το ματς έγινε αρκετά άναρχο, με πολλές προσωπικές δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν, δίχως όμως «καθαρό» μυαλό στην τελική επιλογή. Ο Έξαρχος κράτησε και πάλι την ομάδα του στο 80’ αποκρούοντας σουτ του Ρομάνο, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει απεγνωσμένα την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 89’ όταν από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας, ο Δουβίκας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας για το τελικό 2-2.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Κοκάκης, Διαμαντής (46’ Δουβίκας), Νικολετόπουλος, Πιτσώτης, Συμεωνίδης (46’ Μπρέγκου), Ρομάνο, Σπαθάρης (72’ Ορμενάι), Λάζαρης, Καλοσκάμης (65’ Βαγιαννίδης), Γεωργουλάκης (65’ Νότας).

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Κουτσογούλας, Ντάμα, Κωστούλας, Πλιώνης (33’ Πνευμονίδης), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (33’ Πρεκατές), Μπάκουλας (83’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (90+1’ Λόλης), Καρανάτσιος (83’ Χρήστου), Αλαφάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected