Κατηγορίες
Basket

“Τιτανομαχία” Giannis και Dončić με νικητή τους Bucks (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς λύγισαν τον Λούκα Ντόντσιτς και τους Ντάλας Μάβερικς μες στο «American Airlines Center», αν και βρέθηκαν ακόμα και στο -25.

Οι δύο σούπερ σταρ έβγαλαν… μάτια, με τον «Greek Freak» να πρωταγωνιστεί στην ανατροπή με 48π., έξι ριμπάουντ, δέκα ασίστ και πέντε κλεψίματα, έχοντας συμπαραστάτες τον Ντέιμιαν Λίλαρντ με 30π. και οκτώ ασίστ, τον Κρις Μίντλετον με 13π. και οκτώ ασίστ και τον Μπόμπι Πόρτις που έκανε double double με 12π. και δέκα ριμπάουντ. Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Σλοβένος, από την πλευρά του, «σταμάτησε» στους 40π., τα εννέα ριμπάουντ και τις έντεκα ασίστ. Τραυματίστηκε στο δεξιό αστράγαλο στα μέσα της πρώτης περιόδου, αλλά επέστρεψε και ολοκλήρωσε κανονικά το ματς. Ο Μάξι Κλέμπερ είχε 21π. και ο Τζος Γκριν 20π. και εννέα ριμπάουντ, ενώ 18π. με 6/15 σουτ εντός παιδιάς έβαλε ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ.

Τα «ελάφια» επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες, αυτή ήταν η τρίτη ήττα των Τεξανών στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected