Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Μας έβαλε τα γυαλιά ο Αντώνης : Ο πιτσιρικάς της Ακαδημίας Μακροχωρίου βρήκε χρήματα και τα παρέδωσε!

Μια πολύ σπουδαία κίνηση από τον Αντώνη, αθλητή της Ακαδημίας Μακροχωρίου.

Όπως αναφέρει το post του προπονητή του, Φίλιππου Πέιου, ο Αντώνης βρήκε χρήματα και χωρίς καν να το σκεφτεί, τα παρέδωσε στον προπονητή του.

Ο κάτοχος των χρημάτων θέλησε να τον ανταμείψει, δίνοντας ένα ποσό, όμως ούτε αυτό δέχτηκε!

Αλήθεια, πόσοι από μας θα το έκαναν αυτό…;

Αναλυτικά :

“Πιστή στη φιλοσοφία της και τις αρχές της, η Ακαδημία Μακροχωρίου επιβράβευσε τον αθλητή που βρήκε χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στον προπονητή του.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο αθλητής μας εντόπισε χρήματα και χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνθηκε στον προπονητή του το ανέφερε και του το παρέδωσε.

Λίγη ώρα αργότερα ο κάτοχος των χρημάτων ο οποίος θέλησε να δώσει κάποια χρήματα ως ανταμοιβή για την πράξη του εκείνος αρνήθηκε να πάρει ακόμη και αυτά και αρκέστηκε στις ευχαριστίες του και την ηθική του ικανοποίηση ότι έκανε το σωστό.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Μακροχωρίου και ο προπονητής του Αντώνη θέλησαν να επιβραβεύσουν τον αθλητή τους.

Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών του Συλλόγου μας δεν είναι η τεχνικά άρτια εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και η συλλογικές νίκες , αλλά η εκπαίδευση τους στις αρχές του Αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθε»ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, τον αρχέγονο κοινωνικό του ρόλο και να αναδείξει τις αρχές του Αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθε»

Η κάθε μια κίνηση ανθρωπιάς στην ομάδας θα ενθαρρύνεται και θα επιβραβεύεται. Μπράβο Αντώνη!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected