Αθλήματα

Ολοκλήρωσε την πορεία του στο 250άρι της Μασσαλίας ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Ολλανδός συμπαίκτης του, Bart Stevens, ηττήθηκαν από το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τους Alexander Erler και Lucas Miedler, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός ημιτελικών στο 250άρι της Μασσαλίας.

Τσιτσιπάς και Stevens ηττήθηκαν από τους Αυστριακούς Erler και Miedler με 6-2, 6-3 και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο Open 13 της Μασσαλίας στην προημιτελική φάση.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή των Τσιτσιπά και Stevens σήμερα, με τους δυο Αυστριακούς να μπαίνουν πολύ δυνατά και να κάνουν 2 break στα πρώτα λεπτά, για το 5-0. Οι Τσιτσιπάς και Stevens μείωσαν σε 5-2, αλλά με νέο break οι Erler και Miedler έκλεισαν το 1ο σετ στο 8ο game.

Πιο κλειστό ήταν το 2ο σετ, αλλά οι Erler και Miedler έκαναν και πάλι το break στο 6ο game για να προηγηθούν με 4-2. Δεν είχε άλλο break το σετ και δεν απειλήθηκαν στο σερβίς τους οι Αυστριακοί, που έκλεισαν το ματς σε 68 λεπτά και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος πέτυχε μια νίκη αυτή την εβδομάδα στη Μασσαλία, θα επανενωθεί σε λίγες ημέρες με τον αδερφό του, Στέφανο, με τον οποίο θα παίξουν διπλά σε δυο τουρνουά στο Μεξικό, το 250άρι του Los Cabos (19-25 Φεβρουαρίου) και το 500άρι του Ακαπούλκο (26 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected