Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Πέρασε από την Καστοριά ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Προσωρινά στην κορυφή του 2ου ομίλου ανέβηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, που επέστρεψε στις επιτυχίες χάρη στο 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα “χτύπησε” στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε αυτό που ήθελε και περιμένει την εξέλιξη του αγώνα ΓΑΣ Σβορώνου – Αστέρας Σταυρού (11/2) για να δει αν θα παραμείνει στην πρώτη θέση.

Οι Πιερείς έδειξαν από την αρχή του αγώνα τις διαθέσεις τους, καθώς στα πρώτα 15 λεπτά, κατέγραψαν τρεις ευκαιρίες.

Στο 4ο λεπτό, το σουτ του Γιαλαμίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 12′ ο Μωυσιάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Σεχολλάρι και στο 14′ ο Γιαλαμίδης δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Κράτσιος.

Στο 27′ ο Σεχολλάρι απείλησε ξανά αλλά ήταν και πάλι σε ετοιμότητα ο γκολκίπερ των “γουναράδων” και στο 42′, ο Τουλίκας δοκίμασε να πλασάρει από το ύψος της περιοχής, με νικητή ξανά τον Κράτσιο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και στο 53′ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει νωρίτερα το σκορ, όταν το απευθείας φάουλ του Κρυεμάδι, σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας.

Το πρώτο γκολ για τους “κυανόλευκους” ήρθε τελικά στο 65′ με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι του Σεχολλάρι από το ύψος του πέναλτι (0-1).

Το γκολ “ξεμπλόκαρε” τους φιλοξενούμενους, που διαχειρίστηκαν διαφορετικά το παιχνίδι, αν και στο 78′ ο Σαββόπουλος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, σε κεφαλιά που επιχείρησε.

Στο 90+4′ ο Χατζής διαμόρφωσε το τελικό 0-2, σε αντεπίθεση που εκδηλώθηκε ιδανικά από πλευράς Εθνικού.

Συνθέσεις

Καστοριά (Πασχάλης Δημητρίου) : Κράτσιος Χ., Διγκόζης, Μωυσιάδης (85′ Σαχινίδης), Σαββόπουλος Κ., Αντωνιάδης, Ιμπραΐμ (36΄ Δεληζήσης), Παπαγεωργίου, Γκέγκας (79′ Κυριζάκης), Πάλλας, Τσάνι, Σαββόπουλος Ε.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας) : Πατσιογεώργος, Τουλίκας Β., Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χ. (85′ Ζουκάν), Κρυεμάδι (78′ Ιντζόγλου), Κόλα, Μηλιώτης (85′ Λαμπίρης), Μουράτι (60′ Τουλίκας Γ.), Σεχολλάρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected