Αθλήματα

Τρίτη θέση και 4,50 μ. για την Ελένη Πόλακ στο Τούρκου (vid)

Η Ελένη Πόλακ βρέθηκε σήμερα στο Τούρκου της Φινλανδίας για να λάβει μέρος σε έναν αγώνα επί κοντώ και παράλληλα να …γιορτάσει τον Βαλεντίνο.

Η έμπειρη αθλήτρια κατάλαβε την τρίτη θέση με άλμα στα 4,50 μ. σε ένα μίτινγκ με πολλές καρδιές και κόκκινο χρώμα, αφού οι Φινλανδοί τον συνδύασαν με τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, για δεύτερο αγώνα πέρασε πάνω από τα 4,50 μ. και επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό και παράλληλα έδειξε έτοιμη να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα που θα τη βάλουν σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων.

“Δεν είχα πάρει μαζί μου κοντάρια, καθώς είχα συνεννοηθεί με τον μάνατζερ μου να δανειστώ από άλλη αθλήτρια, ενώ απουσίαζε και ο προπονητής μου, Μανώλης Καραγιάννης. Θεωρώ πως με αυτά τα δεδομένα ο σημερινός ήταν ένας καλός αγώνας για εμένα”, είπε η αθλήτρια, που το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον έβδομο τίτλο της σε διοργάνωση κλειστού στίβου. Η Πόλακ μετά το 4,50 μ. δοκίμασε στα 4,62 μ., ενώ νωρίτερα πέρασε με τη δεύτερη τα 4,20 μ. και με την πρώτη τα 4,35 μ. και 4,50 μέτρα. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Βίλμα Μούρτο με 4,74 μ. και χαμένα στη συνέχεια άλματα στα 4,86 μ. και δεύτερη η Νιούμαν με 4,50 μέτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected