Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Άνετη νίκη και βαθμολογική ανάσα για την ΑΕΡΑ

Στο ευρύ 5-1 έφτασε η ΑΕΡ Αφάντου, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Ρόδου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην ΑΕ Μεσολογγίου, η οποία με μόλις τρεις βαθμούς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, θέλει ένα…θαύμα για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 32 βαθμούς και ανάσαναν βαθμολογικά.

Το φιλμ

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η διάθεση της ΑΕΡΑ να επιτεθεί, αν και η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στους φιλοξενούμενους. Στο 6ο λεπτό, ο Σπύρος Κοκκώνης δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση και ο Τσαβαρής έδειξε τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 17ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκέτσι από τον Βαρούχο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0).

Στο 37′ η ΑΕΡΑ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν στην αντεπίθεση, ο Στοΐνοβιτς βρήκε ωραία τον Φερεντίνο αλλά ο τελευταίος δεν σημάδεψε σωστά βάζοντας την προβολή.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λαθούρη, ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον Παναγιωτόπουλο αλλά σημάδεψε το δοκάρι του Μάντη.

Στο 51′ όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι. Μετά από κάθετη του Σουλάι, ο Φερεντίνος από πλάγια θέση με ωραίο διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μάντη για το 2-0.

Ένα λεπτό μετά, καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την ΑΕΜ, στο διαγώνιο σουτ του νεοεισελθόντα Ντρούγκα, που κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Τσαβαρή.

Στο 54′ η υπεροχή στο διάστημα αυτό από πλευράς φιλοξενουμένων, μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Νικολόπουλος δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (2-1).

Άμεση όμως ήταν η απάντηση από πλευράς ΑΕΡΑ. Δύο λεπτά μετά, ο Λαθούρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή τους από τον Κάκκο και ο Κιοσέογλου ευστόχησε για το 3-1.

Ακολούθησαν σημαντικές ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων, ενώ στο 69′ Μπαλαμπάνης και Στοΐνοβιτς αποβλήθηκαν, καθώς διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους.

Στο 84′ η νίκη της ΑΕΡΑ πήρε διαστάσεις, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βόικου, ο Σουλάι με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 89′ ο Σπαχιού, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή.

Συνθέσεις

ΑΕΡ Αφάντου (Δημήτρης Γκάιδας): Τσαβαρής, Κορλός, Στοΐνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Σουλάι, Ζέλεφ, Φερεντίνος, Κιοσέογλου (71′ Σταματούλλας), Γκέτσι (76′ Σπαχιού), Λαθούρης

ΑΕ Μεσολογγίου (Βασίλης Παστρωμάς): Μάντης, Κοκώνης Ε., Μανέτας (57′ Κράνης), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παναγιωτίδης, Βαρούχος Κ., Νικολόπουλος (79′ Κατσαμπάς), Κοκώνης Σ., Μιχαλόπουλος, Κουφός (46′ Ντρούγκας)

*Φωτ. και στοιχεία για το φιλμ από το xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected