Super League 1

Αντώνης Στεργιάκης: Ο 24χρονος «Γίγαντας» αρπάζει τις ευκαιρίες

Ο Αντώνης Στεργιάκης υπέστη ρήξη μηνίσκου στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρας Τρίπολης και θα απουσιάσει για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ θα αξιολογηθεί το αν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όλα αυτά, ενώ μόλις είχε πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα του Αγρινίου. Μπορεί η ατυχία να μην του επιτρέπει να αξιοποιήσει άμεσα την ευκαιρία που του δίνει ο Γιάννης Πετράκης, όμως φαίνεται πως ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει πολλά να προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη, όμως επέλεξε από νωρίς να βρεθεί στο επίπεδο ανδρών και να αγωνιστεί στο δυνατό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πριν καν κλείσει τα 16. Στη συνέχεια, δοκίμασε τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με τη Σλάβια Σόφιας, κερδίζοντας τη μεταγραφή του στην Μπλάκμπερν. Τα πράγματα στην Αγγλία δεν πήγαν όπως τα περίμενε κι έτσι επαναπατρίστηκε πέρσι, για χάρη του Παναιτωλικού, καθώς εξελίσσεται παράλληλα σε βασική επιλογή.

Από νωρίς στα βάσανα
Με τον υποβιβασμό του Άρη στη Γ’ Εθνική, αυτόματα υποβαθμίστηκε και το δίκτυο ακαδημιών του. Έτσι, η Θύελλα Φιλώτα βρήκε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Στεργιάκη, δίνοντας του την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο ανδρών. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ήταν ειδικών συνθηκών και μόνο εύκολο δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί, όμως αποτελούσε και την καλύτερη επιλογή για να αναδειχτεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής.

Η συνέχεια στο dreamonline.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected