Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Διαιτησία

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι διαιτητές που έπαιξαν τα περισσότερα παιχνίδια στη B Ερασιτεχνική και ο…καρτάκιας!

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, το sportsup.gr παρουσιάζει τη στατιστική απεικόνιση της κατηγορίας.

Μετά την παράθεση των ποδοσφαιριστών που κατέκτησαν το “Χρυσό Παπούτσι” στους δύο ομίλους, σειρά παίρνουν οι διαιτητές που επιλέχθηκαν από την Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας για τους 98 αγώνες της κανονικής διάρκειας.

Ορίστηκαν συνολικά 37 ρέφερι, από τους οποίους 7 (Γκαλαΐτσης, Μαλούτας, Μαυρίδης, Μελτζανίδης, Παπαργυρίου, Ρηγόπουλος, Τραούδας) αγωνίστηκαν αποκλειστικά ως διαιτητές ενώ 8 είχαν διπλό ρόλο (διαιτητές και βοηθοί). Αυτοί ήταν οι Ασβεστάρας, Γιαγκιτζόγλου, Γκόγκας, Γκόγκος, Ζαχαριάδης, Ζουρνατζίδης, Νησελίτης και Παζαρτζικλής.

Διαιτητές

Ο Γρηγόρης Παζαρτζικλής (φωτ) είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ρέφερι με τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία. Έπαιξε συνολικά σε 11 αναμετρήσεις ως διαιτητής, ενώ κατέγραψε και δύο παρουσίες ως βοηθός. Οι ομάδες των οποίων διηύθυνε τα περισσότερα παιχνίδια (από τρία) είναι οι ΑΟ Συκιάς, Εθνικός Ράχης, Λευκάδια και Θύελλα Σταυρού.

Ακολούθησε ως “άρχοντας του αγώνα” ο Θανάσης Νησελίτης (επίσης στη δεύτερη θέση όπως πέρσι), που έπαιξε σε 10 ματς της κατηγορίας (και ένα ως βοηθός), με τον Ολυμπιακό Νάουσας να είναι η ομάδα της οποίας ορίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια (4).

Το ρεκόρ ορισμών σε μια συγκεκριμένη ομάδα το κατέχουν οι Αλέξανδρος Γκόγκας και Θωμάς Μαυρίδης, που αμφότεροι διεύθυναν τέσσερα (4) παιχνίδια του Αχιλλέα Νάουσας.

Βοηθοί

Τρεις διαιτητές μοιράζονται την…πρωτιά στους ορισμούς ως βοηθοί στη Β Ερασιτεχνική. Οι Θεόφιλος Τσίτσης (όπως και πέρσι), Μπάμπης Χρυσάνης και Παναγιώτης Πιπερίδης (φωτ) είναι οι ρέφερι που ορίστηκαν βοηθοί στα περισσότερα παιχνίδια της κατηγορίας και συγκεκριμένα σε 13. Τους ακολούθησαν με 12 παρουσίες οι Κώστας Χαραλαμπίδης, Λευτέρης Παυλίδης και Αργύρης Χαλατζιούκας.

Το ρεκόρ παρουσίας ορισμών σε μια συγκεκριμένη ομάδα το κατέχει ο Τάσος Ζαχαριάδης, που έπαιξε σε έξι (6) ματς του Αχιλλέα Νάουσας και τον ακολούθησαν με πέντε (5) ορισμούς οι Λούρης (Δόξα Ασωμάτων), Χαραλαμπίδης (ΑΕ Καψόχωρας), Παυλίδης (Ακαδημία Βέροιας) και Τσιουγγαρής (Λευκάδια).

Κόκκινες κάρτες

Ο Αντώνης Τρούδας είναι ο διαιτητής που έβγαλε τις περισσότερες φορές την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του και συγκεκριμένα πέντε (5) φορές. Ο ρέφερι από τη γειτονική Πιερία “κοκκίνισε” ποδοσφαιριστές από τον ΑΕ Καψόχωρας, τον Ατρόμητο Διαβατού, τον Άρη Παλαιοχωρίου, τον ΜΑΣ Βεργίνα και τη Θύελλα Σταυρού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected