Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον Ηρακλή Λάρισας και τώρα ξεχωρίζει στην ιταλική Caratese!

Μετά τον Χρήστο Παπαδόπουλο, που μεταγράφηκε την περσινή χρονιά στην U19 της Τζένοα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρισας ανοίγει τα φτερά του!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπαλαμώτη, τον 19χρονο δεξί μπακ που μεταγράφηκε στις αρχές του χρόνου στη Serie D της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην Καρατέζε.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας μετράει ήδη 8 συμμετοχές και μία ασίστ στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας, αναγκάζοντας τον Ηρακλή Λάρισας να κάνει ιδιαίτερη μνεία.

Αναλυτικά :

“Ακόμα ένα δικό μας παιδί στην Ιταλία!

Μετά τον δρόμο που άνοιξε ο Χρήστος Παπαδόπουλος για τη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα για την ομάδα U19 της Τζένοα, ένα δικό μας παιδί, ο Κωνσταντίνος Μπαλαμώτης από τη νέα χρονιά δηλώνει κάτοικος Ιταλίας, και συγκεκριμένα μεταγράφηκε στην ομάδα της Caratese, η οποία αγωνίζεται στο 4ο πρωτάθλημα (Serie D) της Ιταλίας.

Ήδη από τον Γενάρη, μετράει 9 συμμετοχές ως βασικός παίχτης της ομάδας και έχει καταγράψει και μια ασίστ. Θυμίζουμε ότι, ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας και έφτασε να υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή, την περσινή χρονιά που η ομάδα αγωνίστηκε στη Super League 2. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας μετακινήθηκε στη γειτονική Αναγέννηση, για να βρίσκεται σήμερα στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Πιστοί στα πιστεύω μας ως Ηρακλής, θέλουμε τα παιδιά της ακαδημίας μας και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να βρίσκουν τον δρόμο τους για μεγαλύτερες ομάδες και θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να το πετύχουν αυτό. Ευχόμαστε στον Κώστας Μπαλαμώτης καλή συνέχεια με υγεία και καλή πρόοδο στην αγωνιστική του καριέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected