Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Σπουδαίο διπλό με επιβλητική εμφάνιση για τη Μύκονο

Μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε στην Ηλεία η Μύκονος.

Η κυκλαδίτικη ομάδα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική επικράτησε 3-0 στο “Γρηγόρης Καλάκος” του ΠΑΟ Βάρδας και έφτασε τους 39 βαθμούς.

Την ίδια ώρα, οι “πράσινοι” του Γιώργου Λαμπρόπουλου παρέμειναν στους 36 και ελπίζουν σε ήττα του Μαρκό την Κυριακή (10/3) για να παραμείνει η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η ΑΕ Μυκόνου έδειξε τις διαθέσεις της. Η ευκαιρία του Γιάννη Μουρίκι με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στον αγώνα, φανέρωσε τη διάθεση των νησιωτών να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Στο 24′ όμως, η Βάρδα ήταν αυτή που είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μικελάτος ήταν άστοχος στην εκτέλεση πέναλτι.

Τέσσερα λεπτά μετά, η Μύκονος πέτυχε τέρμα με τον Ζγκούρι, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (0-1).

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 31′ ο Πινέιρο έπιασε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα αφού βρήκε πρώτα το δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Τσεκούρα (0-2).

Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, η Μύκονος είχε άλλες δύο ευκαιρίες για τρίτο γκολ, το οποίο τελικά πέτυχε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και πάλι με τον Πινέιρο (0-3).

Το ημίχρονο έκλεισε με μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ, όταν ο Πλαστουργός σημάδεψε το δοκάρι του Διαμαντή.

Όπως ήταν φυσιολογικό, το δεύτερο μέρος ήταν μια τυπική διαδικασία για τους φιλοξενούμενους, που διαχειρίστηκαν ιδανικά το ισχυρό προβάδισμα που απέκτησαν.

Παρά τις προσπάθειες από πλευράς “πρασίνων”, το 0-3 παρέμεινε μέχρι τέλους και έτσι η Μύκονος επιστρέφει στη βάση της με ένα πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές της.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας (Γιώργος Λαμπρόπουλος) : Τσεκούρας, Λιόσης (46′ Κούστα), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος (59′ Τσεκούρας Κ.), Μικελάτος (65′ Δουλαβέρης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Θεοφάνης (65′ Κάρδαρης), Κόκας (46′ Σπανός), Μπελιάρντι

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος) : Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κόρτσαμ, Ζγκούρι (87′ Τσαλιαμάνης) Μουρίκι, Παπαδόπουλος (69′ Γκούφας), Ιωσηφίδης, Κατσούλης, Ράγια (87′ Κουτρούτσος), Πάγια (75′ Τράκας), Πινέιρο (87′ Κέμπε)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected