Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Με ήττα από την ανώτερη Ιταλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League A η Εθνική Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 3-0 από την Ιταλία στην πρεμιέρα της στη 2η προκριματική φάση του EURO WU-17 (League A) σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στη Στάρα Πάζοβα της Σερβίας.

Τα γκολ για την Ιταλία σημείωσαν η Γκάλι στο 13ο λεπτό, η Βεντρίλια στο 60ό και η Γουλιελμίνι στο 79ο.

Στην άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου η Αγγλία επικράτησε 3-0 της οικοδέσποινας Σερβίας. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 12:00 απέναντι στην Αγγλία.

Συνθέσεις

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Μανουκαράκη, Μπάρτζακλη, Ντάτη, Θεοδωράκη, Κιουρεξίδου (75′ Κώστα), Μαλαμούση, Αργυρίου (80′ Κουτσούρη), Μούγιου (46′ Νάνου), Δέλιου (62′ Ψάρου), Βλάχου (46′ Καλοκαιρινού), Ίβιτς.

Ιταλία (Τζιάκομπο Λεάντρι): Νεσπόλο, Κονσολίνι, Ντι Τζιρόλαμο, Λομπάρντι, Σαντόρο (70′ Βεντουρέλι), Πιέρι (80′ Κοπελι), Σορμπίνι, Μπεντίνι, Φεραρέζι (87′ Καβαλάρο), Ρομανέλι (70′ Γουλιελμίνι), Γκάλι (46′ Βεντρίλια).

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Κορασίδων. Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στην league Β.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected