Super League 2

Πολύ…σκληρή για να πεθάνει η Παναχαϊκή, πήρε στο τέλος τον βαθμό στο Ρέντη (photos)

H Παναχαϊκή βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά από τον Ολυμπιακό Β στο γήπεδο του Ρέντη, όμως στο τέλος χαμογέλασε!

Τα γκολ των Μπα και Πινακά στο 5′ και στο 10′ αντίστοιχα, είχαν υψώσει…τοίχο στην Παναχαϊκή, η οποία όμως κατάφερε να τον “σπάσει” και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, που του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει ακόμα περισσότερο στα play out.

Το γκολ του Πατρινού στο 79′ και του Γαϊτανίδη στο 88′ άλλαξαν τελείως τη μοίρα των Πατρινών, που μαζί με τους “ερυθρόλευκους” θα ξεκινήσουν στην τελευταία θέση των play out με 11 βαθμούς.

Το φιλμ

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, καθώς μόλις στο 10′ είχαν το προβάδισμα στο σκορ με 2-0. Συγκεκριμένα, στο 5′ ο Κεϊτά γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Μπα με πλασέ έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα, στο 10′, ο Μπαγκαλιάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αποστολόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Πινακάς με προβολή «έγραψε» το 2-0.

Μάλιστα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, όπως στο 24′ όταν ο Μπα διέσχισε πήρε την μπάλα πίσω από τη σέντρα, βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα και το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ. Στο 31′ ο Κεϊτά σέντραρε από τ’ αριστερά, ο Μπα και πάλι έκανε την προβολή από κοντά, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 45′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπα έδωσε στα δεξιά για τον Πινακά ο οποίος ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή σε πλάγια θέση και το πλασέ του πήγε άουτ.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς και τις ευκαιρίες. Στο 64′ ο Πινακάς έβγαλε την μπαλιά για τον Κεϊτά ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ και το πλασέ του έδιωξε ο τερματοφύλακας, ενώ επίσης αντέδρασε σωστά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στο 67′, όταν ο Μαρίνος έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά, ο Κεϊτά από κοντά την κεφαλιά και ο Οικονομάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η Παναχαϊκή πάτησε…γκάζι και στο 80′, ο Τραορέ «γέμισε» από τα δεξιά και ο Πατρινός με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή μείωσε σε 2-1. Οκτώ λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 88′, ο Γαϊτανίδης βγήκε στην αντεπίθεση από τ’ αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία για το 2-2.

Ο Ολυμπιακός είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 90′ για να πάρει τη νίκη, αλλά η προβολή του Μπαγκαλιάνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι έμεινε το 2-2 στην αναμέτρηση.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Κεραμίδας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Αργυρίου, Σγουρός (87′ Λάιντνερ), Σαπουντζής, Πινακάς (77′ Μαυρουδής), Κεϊτα (77′ Καράκουτης), Μαρίνος (72′ Κατσουλίδης), Μπα (87′ Βλαχομήτρος).

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Οικονομάκης, Καραγιάννης (28′ Νάστος), Ζαμόρα, Μπάρετ, Λιοφάγος, Προύντζος, Πετράτος (53′ Πέρεζ), Ζέκοφ (70′ Γαϊτανίδης), Ντε Τόμας (53′ Ντε Ολιβέιρα), Πατρινός, Μούλντερ (28′ Τραορέ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected