Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στην ΕΠΣ Αθηνών ο Αστέρας Καισαριανής (vid)

Μια πολύ μεγάλη πρόκληση ανοίγεται μπροστά στον Αστέρα Καισιαριανής!

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των φίλων της ομάδας από το προάστιο των Αθηνών, καθώς το 4-0 στο Περιστέρι κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο και η ήττα του δεύτερου Κένταυρου Βριλησσίων, στέφει πρωταθλητές τους “ερυθρόλευκους”, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου, που φέτος έφτασε μέχρι την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όταν αποκλείστηκε από τον Πανσερραϊκό, έθελξε με την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ και δρέπει τους καρπούς της, με την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθεί η νέα μεγάλη πρόκληση για τον Αστέρα, που είναι η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, ωστόσο υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε για την απαραίτητη ξεκούραση αλλά και ψυχολογική προετοιμασία.

Η σύνθεση στο σημερινό ματς κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου :

Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει ".TO.HOAIETA ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ AA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1 ΜΙΧΕΛΗΣ 2 ΧΑΣΙΩΤΗΣ 3 ΠΑΛΜΟΣ 4 ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ 5 ΜΟΥΣΤΑΦΙΔΗΣ 6 ΓΕΡΑΓΩΤΕΛΛΗΣ 7 ΚΡΑΨΙΤΗΣ 8 ΘΕΟΔΩΡΟΥ 9 ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ 10 ΖΕΛΟ 11 ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ dበ II SUBS 12.ΚΑΡΔΑΡΗΣ 12. 13. ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ 14. ΤΣΙΜΠΡΙΜΑΝΗΣ 15. ΦΟΥΤΡΑΚΗΣ 16. ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ 17. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ 18. PAXIM 19. ΡΕΝΤΖΗΣ 20. ΓΡΥΠΑΡΗΣ #ASTERASKAISARIANISFC"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected