Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Με…άερα στα προημιτελικά η Μπαρτσελόνα (vids)

Η Μπαρτσελόνα έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 3-1 κόντρα στη Νάπολι στο «Μοντζουίκ» της Βαρκελώνης και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Τσάβ, με μια εμφάνιση που θύμισε τα παλιά ένδοξα της χρόνια, επικράτησε των “παρτενοπέι” στη ρεβάνς των δυο ομάδων για τους «16» του Champions League, με τους Καταλανούς να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μπάρτσα μπήκε από την αρχή με το πόδι στο γκάζι και κατάφερε στο 15΄και στο 17΄να σκοράρει για να μπει από την αρχή σε θέση οδηγού.

Ο Φερμίν Λόπες και ο Ζοάο Κανσέλο σημείωσαν τα γκολ των Καταλανών, με τη Νάπολι να μειώνει στο 30΄χάρη στο τέρμα του Ραχμάνι.

Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ καλύτερη από τους Ιταλούς και παρότι έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, τελικά το 3-1 έγινε στο 83΄με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός που είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Τσάβι που με συνολικό σκορ 4-2 πέρασε θριαμβευτικά στους «8» του Champions League.

Αυτή μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2019-20 που η Μπάρτσα θα βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Κρίστενσεν (60′ Ρομέου), Λόπες (60′ Ρομπέρτο), Γκουντουγκάν, Γιαμάλ, Ραφίνια (81′ Ζοάο Φέλιξ), Λεβαντόφσκι

Νάπολι (Φραντσέσκο Καλτσόνα): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζέσους, Ρούι (64′ Ολιβέρα), Λομπότκα, Ανγκισά, Τραορέ (78′ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (64′ Λίντστρομ), Κβαρατσχέλια (90+2′ Εζονζέ), Οσιμέν

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των “16”

Τρίτη 5/3

Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν  1-2  [0-2]
Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο  3-0  [0-1]

Τετάρτη 6/3

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία  1-1 [1-0]
Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη  3-1 [3-1]

Τρίτη 12/3

Μπαρτσελόνα – Νάπολι  3-1 [1-1]
Άρσεναλ – Πόρτο [0-1]

Τετάρτη 13/3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ [0-1]
Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν [1-1]

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected