Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Τζόλης συνεχίζει να μοιράζει…παυσίπονα!

Ο Χρήστος Τζόλης είχε και πάλι… κέφια και οδήγησε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη 12η νίκη της σε 25 αγωνιστικές στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδωσε συνέχεια στις φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις και βοήθησε την ομάδα του στο τρίποντο στην κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην Όσναμπρικ (4-0) του Θανάση Ανδρούτσου, ο οποίος αγωνίστηκε με φανέλα βασικού στο ματς.

Η Φορτούνα με τον 22χρονο να έχει γκολ και δύο ασίστ, «διέλυσε» με 4-0 την Όσναμπρικ εκτός έδρας και συνεχίζει να ονειρεύεται την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αφού μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόστασή της από τη Χόλσταϊν Κίελ και τη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Bundesliga.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Τανάκα στο 35ο λεπτό του ματς και στη συνέχεια μοίρασε δύο ασίστ. Η πρώτη στο γκολ του Τακάσι Ουτσίνο στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και η δεύτερη στο 72′, στο τέρμα του Μάρλον Μουσταφά, ο οποίος έκανε το 3-0. Ο Τανάκα στο 88ο λεπτό έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Κάπως έτσι ο Τζόλης στη φετινή εντυπωσιακή σεζόν που διανύει, σε συνολικά 26 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 17 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected