Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Άνετα στο Ρέντη ο Ηλυσιακός, ανέβηκε στην τρίτη θέση

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Ηλυσιακός πέρασε “αέρα” από το «Σταύρος Μελισσουργός» του Ρέντη και ανέβηκε στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Στο ματς που άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Ατρόμητου Πειραιά, σε ένα ματς όπου ο έμπειρος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής και νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ των “κιτρινόμαυρων”.

Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 18ο λεπτό ο Κράσι και πριν καν συμπληρωθεί το 25λεπτο, ο Τσέργας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τον Ηλυσιακό να μπαίνει εξίσου δυνατά και στο δεύτερο. Στο 67′ ο Καραγιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε στο 89ο λεπτό το 0-4.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βρυώνης.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Πειραιά (Φώτης Βολονάκης) : Γκιμούσης, Λέλος (71′ Καφτηράνης / 75′ λ.τ. Τάσσης), Τσάκα, Ρούστα, Ατσάβες, Αποστόλου, Σταθακόπουλος, Μούκα (65′ Ζορμπάς), Ρηγόπουλος, Μπιλικαΐδης, Σανσάρογλου

Ηλυσιακός (Ανδρέας Μαντζούνης) : Λέτσο (46′ Τόλα), Γιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Σουβατζόγλου, Χατζής, Ταχιράι (75′ Σαρηασλάνογλου), Δημοσθενιάδης (60′ Καλός), Χαρίτος (60′ Βρυώνης), Κράσι, Τσέργας (46′ Μακρίδης), Καραγιάννης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected