Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στη Νέα Μηχανιώνα, μια ακόμη ισοπαλία για τη Βέροια

Δεν υπήρξε νικητής στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας και η Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει τους 43 βαθμούς, επτά περισσότερους από την 11η θέση, και τους “κυανέρυθρους” να παραμένουν 13οι, δέκα βαθμούς πίσω από τη 10η θέση που δίνει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία και οκτώ από την 11η, που οδηγεί σε μπαράζ.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν την κατοχή στα δύο ημίχρονα, με τους “κυανόλευκους” να έχουν τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος και τη Βέροια να φτάνει τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 14′ ο Γιαννούσης απείλησε από καλή θέση, στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς και τρία λεπτά μετά, ο Τσαπακίδης βρέθηκε “φάτσα” με το τέρμα αλλά ο Ζε Εσόνο έκοψε τελευταία στιγμή.

Στο 37′ ήταν η σειρά του Γιαννούση να απειλήσει, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Η Βέροια μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με στόχο να πετύχει το γκολ που θα της δώσει το προβάδισμα για τη νίκη.

Στο διάστημα 48′-51′ η “Βασίλισσα” είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Ζούρκος έβαλε την προβολή μετά το φάουλ του Ντόγου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και στη συνέχεια ο Μπάλλας έπιασε το σουτ και η μπάλα, αφού βρήκε σε αντίπαλα σώματα, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58′ ο Πέλκας έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Τεντζέρη.

Στο 74′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όταν ο νεοεισελθόντας Τσιπούρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα, σούταρε αλλά ο Ζε Εσόνο έβαλε σωτήρια την προβολή και απομάκρυνε

Στο 90+1′ ο δραστήριος επιθετικά σήμερα Τζημογιάννης δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Τεντζέρης ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Ποσειδώνας είχε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο ματς και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σε κεφαλιά του Λαγόντζου, με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι!

Συνθέσεις

Ποσειδών Μηχανιώνας (Άγγελος Ζαζόπουλος) : Τεντζέρης, Γιαννούσης (67′ Τσιπούρας), Νικολαΐδης (79′ Κύζιλης), Λαγόντζος, Καλλίδης, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Τεμερτζόγλου, Κάκκο (67′ Πάστρας), Μαρμαρίδης (85′ Κανέλλης), Κωστίκος (79′ Χατζηβασιλειάδης)

ΝΠΣ Βέροια (Γιώτης Τσαλουχίδης) : Ιωαννίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο, Ισαακίδης (46′ Πέλκας), Μπλέτσας, Τζόρνταν, Μπάλλας (78′ Βασιλακάκης), Ντόγος (68′ Γανόπουλος), Φασίδης (86′ Χατζηπάντος)

*φωτ. pliroforiodotis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected