Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Πέρασε από τη Ρόδο με δύο γρήγορα γκολ ο Αστέρας Βάρης

Εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα Βάρης, που πέρασε από τη Ρόδο και έφτασε τους 50 βαθμούς.

Η ομάδα της Αττικής πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα και αποσυντόνισε τους “πράσινους”, που προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα “ελάφια” παρέμειναν στους 51 βαθμούς και απομακρύνθηκαν αισθητά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου.

Ο αιφνιδιασμός των φιλοξενούμενων ήρθε αρχικά στο 7ο λεπτό, όταν ο Βασιλειάδης έκλεψε την μπάλα και από κοντά νίκησε τον Μανουσάκη για το 0-1 και στο 14′ όταν ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα και ιδανικό πλασέ “έγραψε” το 0-2.

Στο 29′ ο Αστέρας λίγο έλειψε να τριπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά το σουτ του Ντούλια από πλάγια θέση, πέρασε δίπλα από την εστία του Μανουσάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο θα…ξεχαστεί γρήγορα καθώς καταγράφηκαν μόνο ένα απευθείας φάουλ του Λίμα, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι αλλά και ένα σουτ του Μπαρμπαρούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την ίδια κατάληξη.

Συνθέσεις

Ρόδος (Νίκος Κουρμπανάς) : Μανουσάκης, Τρόκα (90′ Καρασάββας), Καψάλης (90′ Κοντίτσης), Καρδάμης, Νικολόπουλος (68′ λ.τ. Δούμτσης), Λάσκαρης, Ζαχαρός (68′ Τσιακήρογλου), Λίμα, Μπαρμπαρούσης, Ζανάκης, Ζούνης (77′ Λαθύρης)

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάσης) : Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούνιας (87′ Μπάρα), Χριστίνης (77′ Μπάκας), Ψυχογιός (77′ Καλέλα), Ντούλιας (63′ Μπελαβράκης), Βασιλειάδης (63′ Ντούνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected