Αθλήματα

Λάρνακα: Πρωταθλητές στα διπλά Αντωνόπουλος και Παπαμιχαήλ

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος συνεργάστηκε άψογα με τον Ελευθέριο Νέο από την Κύπρο, και πέτυχαν μαζί τέσσερις νίκες. Στον τελικό επικράτησαν Ιταλών, Τζιανλούκα Καντενάσο και Νόα Περφέτι, με 6-4, 1-6, 10-5, για να στεφθούν πρωταθλητές.

Για να φτάσουν ως την κατάκτηση του τίτλου κέρδισαν πρώτα τους Γερμανούς, αλλά και κορυφαίους του ταμπλό, Κάι Λέμστρα και Άντριαν Όετζμπαχ, με 6-3, 6-1. Στα προημιτελικά νίκησαν τους Ντόμινικ Ντουκάριου (Γερμανία) και Αλεξάντρου Κρίστιαν Ντουμίτρου (Ρουμανία) με 6-4, 4-6, 10-7, και στα ημιτελικά απέκλεισαν τους Ενρίκο Μπαλντισέρι (Ιταλία) και Ντάρσαν Σόυρες (Μαλαισία) με 4-6, 6-3, 10-8.

Όπως τα κατάφερε νωρίτερα ο Αντωνόπουλος, έτσι και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά, του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων στη Λάρνακα της Κύπρου, ενώ αύριο θα παίξει και στον τελικό των μονών.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάστηκε με την 21χρονη τενίστρια από τη Μάλτα, Φρανσέσκα Τσούρμι, και στον τελικό επικράτησαν των Λεόνι Κουνγκ (Ελβετία) και Ελίζ Μάλονεϊ με 6-3, 6-2, μετά από μία ώρα και 24 λεπτά αγώνα στο Court.

Για να φτάσουν ως εδώ, οι No2 του ταμπλό είχαν bye πρόκριση στον πρώτο γύρο, ενώ στην 8άδα επικράτησαν των Σουανγιού Τσεν (Κίνα) και Λύγια Χριστοδούλου (Κύπρος), με 6-1, 6-1. Στην 4άδα νίκησαν τις No4 του ταμπλό, Έλα Σέιντελ (Γερμανία) και Ξένια Ζαϊτσέβα (Ρωσία) με 6-1, 6-4.

Στον αυριανό (Κυριακή 24/3) τελικό των μονών, η Δέσποινα θα παίξει κόντρα στην 20χρονη Γαλλίδα, Λοίς Μποϊσόν. Για να βρεθεί εκεί χρειάστηκε να νικήσει πρώτα σήμερα την 27χρονη Ιταλίδα, και προερχόμενης από τα προκριματικά, Ντέμπορα Κιέζα, με 4-6, 6-3, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected