Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Περίπατος” η Ελλάς Σύρου, αγγίζει την παραμονή

Όλο και πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής είναι η Ελλάς Σύρου.

Στο δεύτερο χρονικά ματς του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, η ομάδα των Κυκλάδων επικράτησε με 6-0 της ΑΕ Μεσολογγίου και έφτασε τους 48 βαθμούς, εννιά περισσότερους από τη 10η θέση.

Κόντρα σε μια ομάδα που έχει αποχαιρετίσει από καιρό την κατηγορία, οι “κυανόλευκοι” έφτασαν άνετα στην επικράτηση, βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο.

Στο διάστημα αυτό, οι Κυκλαδίτες σημείωσαν τα πέντε από τα έξι τέρματα. Την αρχή έκανε ο Παυλόπουλος, που στο 11ο λεπτό “έγραψε” το 1-0 και στο 29′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μελισσόπουλος για το 2-0.

Τρία λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Συριανού να σκοράρει (3-0) και στο 34′ ο Παυλόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό και το τέταρτο της ομάδας του.

Το 5-0 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου, σημείωσε ο Μούντριχας στο 39ο λεπτό.

Με το ματς να είναι πλέον τυπική διαδικασία, η Ελλάς Σύρου έφτασε σε έκτο τέρμα λίγο πριν το φινάλε του ματς, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κασάπη.

Συνθέσεις

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) : Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας (62′ Πρεβεζιάνος), Μπόσιο (46′ Μπακατσέλος), Παυλόπουλος, Μηνάς (46′ Κασάπης), Μελισσόπουλος (46′ Μεντρί), Οικονομόπουλος, Ζάχι (51′ Κουκουλάς), Ρούσσος

ΑΕ Μεσολογγίου (Βασίλης Παστρωμάς) : Μαντής (46′ Δουλιώτης), Κοκώνης E., Μανέτας (46′ Νικολόπουλος), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής (82′ Ντρούκας), Βαρούχος, Χαλαζιάς, Κοκώνης S., Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας (46′ Κράνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected