Αθλήματα

Λάρνακα: Δεν τα κατάφερε στον τελικό η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, μετά από τον τίτλο της στα διπλά στο τουρνουά ITF των 35.000 δολαρίων στη Λάρνακα, αγωνίστηκε την Κυριακή και στον τελικό των μονών σε μια εξαιρετική εβδομάδα για την 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια. 

Εκεί αντιμετώπισε την 20χρονη Γαλλίδα, Λουά Μπουασόν, από την οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-0 μέσα σε 64 λεπτά χάνοντας την ευκαιρία να κλείσει την εβδομάδα με ένα νταμπλ τίτλων. Η Παπαμιχαήλ ωστόσο προσπάθησε να μπει αρκετές φορές μέσα στον τελικό, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από τις 5 ευκαιρίες της για break, την ίδια ώρα που η Μπουασόν τελείωνε το ματς με 5/9. 

Όπως αναφέρει το tennis24, ο τελικός ξεκίνησε με την Μπουασόν να κατακτά τα πρώτα 3 games βρίσκοντας νωρίς break (2-0), με την Παπαμιχαήλ να μειώνει σε 3-1 και 5-2, αλλά τη Γαλλίδα να κλείνει το set με 6-2, κάνοντας το πρώτο βήμα για τον τίτλο. 

Στο 2ο σκέλος παρά το bagel, η Παπαμιχαήλ δημιούργησε και τις 5 ευκαιρίες της για break με την Μπουασόν ωστόσο να σβήνει και τις 5 και να φτάνει στη νίκη, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου. 

Θυμίζουμε ότι στη Λάρνακα εκτός από την Παπαμιχαήλ τίτλο στα διπλά κατέκτησε και ο Χρήστος Αντωνόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Κύπριο Ελευθέριο Νέο επικράτησαν στον τελικό των Ιταλών, Τζιανλούκα Καντενάσο και Νόα Περφέτι, με 6-4, 1-6, 10-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected