Super League 1

Μαρκετζάνι, Χριστογεώργος και…δοκάρια οι πρωταγωνιστές στο Ηράκλειο! (vid)

Δεν ανέδειξε νικητή το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο.

Μόνο το γκολ έλειψε στη σημερινή αναμέτρηση, όπου και οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πείσμα το γκολ. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Μαρκετζάνι, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν τρία δοκάρια!

To φιλμ

Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερες φορές, αλλά βρήκε απέναντί της τον Γκαμπριέλε Μαρκετζάνι. Ο 28χρονος γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σταμάτησε τους Ριέρα, Τοράλ, ενώ ο τελευταίος με τον Ισέκα είχαν τον ρόλο του «μοιραίου» για τους Κρητικούς.

Στο 6’ ο Ριέρα πήρε την μπάλα από τον Κεσχρίντα κι από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έκανε το δεξί πλασέ, αλλά ο Μαρκετζάνι στην αριστερή γωνία απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Στο 11’ είχε καλή στιγμή ο Ατρόμητος. Ο Κούντε πάσαρε κάθετα στον Βρακά κι έκανε κίνηση για να την ξαναπάρει, αλλά ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέλεξε να γυρίσει κι εντός της μεγάλης περιοχής έκανε το δεξί σουτ και η μπάλα πέρασε ένα μέτρο από το δεξί δοκάρι.

Στο 13’ ο Ισέκα μονομάχησε στον αέρα με τον Αζεβέδο κι απελευθερώθηκε, αλλά το αριστερό σουτ εντός περιοχής μπλόκαρε ο Μαρκετζάνι.

Στο 15’ πραγματοποίησε τρομερή απόκρουση ο Μαρκετζάνι. Ο Τοράλ από τα 25 μέτρα εξαπέλυσε μία «οβίδα» με το δεξί κι ο γκολκίπερ του Ατρόμητου απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση το αριστερό παραθυράκι.

Στο 32’ έχασε τεράστια ευκαιρία ο ΟΦΗ. Ο Τοράλ έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Ισέκα, αυτός μπήκε στην περιοχή πρόσωπο με τον Μαρκετζάνι, αλλά το δεξί πλασέ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 34’ σημειώθηκε νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Τοράλ μπήκε ανενόχλητος στη μεγάλη περιοχή, αλλά το αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35’ ο Αγκιμπού Καμαρά απέφυγε έναν παίκτη εκτός περιοχής κι έκανε το δεξί σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Χριστογεώργος.

Στο 36’ ο Τοράλ από δεξιά κινήθηκε προς τον άξονα και λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έκανε το αριστερό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από τη συμβολή του δεξιού δοκαριού με το οριζόντιο.

Στο 40’ άγγιξε το γκολ ο Ατρόμητος. Σέντρα από αριστερά του Αθανασίου, ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι κι έφυγε άουτ!

Στο 43’ ο Κούντε από τα 25 μέτρα εξαπέλυσε ένα δυνατό δεξί σουτ, όμως, έστειλε τη μπάλα δύο μέτρα άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγότερες φάσεις, οι άμυνες ήταν πιο σφιχτές και οι παίκτες απέφυγαν τα ρίσκα, αφού κάθε γκολ του αντιπάλου μπορεί να ήταν μοιραίο. Η πρώτη φάση ήταν στο 47’ για τον ΟΦΗ. Ο Ριέρα από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ και η κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Τοράλ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Στο 55’ απείλησε ο Ατρόμητος. Ο Κούντε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής εκτέλεσε φάουλ και μπλόκαρε στην αριστερή γωνία ο Χριστογεώργος με διπλή προσπάθεια.

Στο 71’ το μακρινό σουτ του Μπάκιτς έφυγε ψηλά άουτ. Στο 78’ πλησίασε το γκολ ο ΟΦΗ. Ωραία σκαφτή εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς για τον Φελίπε, ο οποίος στόπαρε με το στήθος στο ύψος του πέναλτι, αλλά το δεξί σουτ κατέληκε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83’ απείλησαν εκ νέου οι Κρητικοί. Ο Θεοδοσουλάκης μπήκε στην περιοχή, στην ντρίμπλα του έφυγε το κοντρόλ και στη συνέχεια το δεξί σουτ μπλόκαρε ο Μαρκετζάνι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στη συνέχεια δύο μεγάλες ευκαιρίες για ν’ αποδράσουν με τη νίκη. Στο 85’ ο Ρομπάιγ έκανε την μπαλιά στον Βέργο κι αυτός αριστερά εντός μεγάλης περιοχής έσκαψε τη μπάλα με το δεξί, ο Χριστογεώργος απέκρουσε κι αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ.

Στην εξέλιξη του κόρνερ, ο Ασεβέδο πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ!

Στο 91’ ο Χριστογεώργος έπεσε στα πόδια του Βέργου, που αντί να πλασάρει επέλεξε να πάει για ντρίμπλα και χάθηκε η ευκαιρία, αφού μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Αμπάντα (79’ Θοράρινσον), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο (67’ Φελίπε), Γκαγέγκος, Μπακού (67’ Αποστολάκης), Τοράλ (61’ Μπάκιτς), Ριέρα (79’ Θεοδοσουλάκης), Ισέκα.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89’ Έρλινγκμαρκ), Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια (89’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (61’ Βέργος), Βρακάς (72’ Ρομπάιγ).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 30/3

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης  2-0
ΝΠΣ Βόλος – Κηφισιά  4-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός  1-1
ΟΦΗ – Ατρόμητος  0-0

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ατρόμητος 28 7 11 10 32 46 -14 32
2 Αστέρας Τρίπολης 28 9 4 15 36 50 -14 31
3 Πανσερραϊκός 28 7 9 12 30 48 -18 30
4 ΟΦΗ 28 5 12 11 26 44 -18 27
5 ΝΠΣ Βόλος 28 6 7 15 30 53 -23 25
6 Παναιτωλικός 28 5 9 14 30 47 -17 24
7 Κηφισιά 28 4 10 14 32 60 -28 22
8 ΠΑΣ Γιάννινα 28 3 10 15 28 52 -24 19
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected