Κατηγορίες
Super League 2

Σπουδαίος βαθμός της Κοζάνης στη Χαλάστρα (photos+vid)

Έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Super League 2, απέσπασε στη Χαλάστρα από τον Ηρακλή η Κοζάνη.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70′ το γκολ που είχε δεχτεί στις αρχές του δευτέρου μέρους και έφτασε τους 16 βαθμούς στα play out. Την ίδια ώρα, οι “κυανόλευκοι” παραχώρησαν τη δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς στους αγώνες διαβάθμισης και έφτασαν στους 17.

Κορυφαίος για τον Ηρακλή ο Ισνάλδο, που δημιούργησε ουκ ολίγες καταστάσεις στα καρέ της Κοζάνης, ενώ για τους “ερυθρολεύκους” ξεχώρισαν οι Καραγκιόζης (δύο σημαντικές επεμβάσεις) και ο Σουλιώτης που πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης.

Το φιλμ

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στον Ηρακλή και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό, όταν ο Έμπο έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 13′ ξανά ο Γηραιός στο προσκήνιο, ο Σπυρίδης βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ισνάλντο, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Δέκα λεπτά, ο Γιάκος θέλησε να κάνει το ίδιο με την αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά αυτή τη φορά ο Παλαβράκης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δίλεπτο 31′-32′ ο Ηρακλής έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Αρχικά ο Σπυρίδης  δοκίμασε το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και στη συνέχεια, ο Αρόγιο εκτέλεσε το κόερν, ο Κούστα έγινε αποδέκτης της μπάλας, όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ. Ο Ισνάλντο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκμπενιόν πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη (1-0).

Στο 63′ ο Γηραιός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Ισνάλντο εκτέλεσε ένα ακόμη κόρνερ για την ομάδα του, ο Γκμπενιόν έπιασε ξανά την αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Καραγκιόζη, σε μια φάση καρμπόν με το γκολ.

Τρία λεπτά, οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμα ευκαιρία. Ο Βιτλής πάτησε περιοχή, “έσπασε” στον Κούστα ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Καραγκιόζης του λέει “όχι”.

Και ενώ ο Γηραιός πίεζε για ένα δεύτερο γκολ, αυτό ήρθε στο 70ό λεπτό για την Κοζάνη. Ο Γραμμένος γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, ο Σουλιώτης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, μην αφήνοντας περιθώριο για αντίδραση από τον Παλαβράκη (1-1).

Στο επόμενο λεπτό, ο Σιατραβάνης απείλησε για την Κοζάνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Ηρακλή να απαντάει στο 77′ σε κεφαλιά του Κούστα που βρήκε σε ετοιμότητα τον Καραγκιόζη.

Στο 85′ ο δραστήριος σήμερα Ισνάλδο έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Καραγκιόζης απέκρουσε με τα πόδια, κρατώντας το 1-1.

δείτε φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής (Σούλης Παπαδόπουλος) : Παλαβράκης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Πατράλης (84′ Τόρες), Ισνάλδο, Αρόγιο, Έμπο, Σπυρίδης (77′ Κουντιυριώτης), Κούστα, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης) : Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος (11′ λ.τ. Τσιμπούκας), Τάτσης, Σιατραβάνης (78′ Τζημόπουλος), Νάτσος (78′ Παπαδόπουλος), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Γιάκος (56′ Μαξίμοβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected