Αθλήματα

Σπλιτ: Ιδανική πρεμιέρα για τη Γραμματικοπούλου

Με νίκη ξεκίνησε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ITF Pro τουρνουά των 75.000 δολαρίων, στο Σπλιτ της Κροατίας. Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε επί της No6 του ταμπλό, και εξασφάλισε την παρουσία της στο δεύτερο γύρο.

Όπως αναφέρει το Tennis24, η Βαλεντίνη αντιμετώπισε την 22χρονη Γαλίδα, Κάρολ Μονέτ, και νίκησε με 6-1, 6-1 μέσα σε 62 λεπτά αγώνα στο Court 1. Στον επόμενο γύρο θα παίξει είτε με την 27χρονη Κροάτισσα, Ίβα Πρίμορατς, είτε με την 26χρονη qualifier Βερόνικα Μιροσνιτσένκο.

Στα προκριματικά της διοργάνωσης συμμετείχε και η Δήμητρα Παύλου, όμως έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό μετρώντας μία νίκη και μία ήττα. Πρώτα κέρδισε την Ανέτα Λαμπούτκοβα με 6-1, 6-4, όμως μετά έχασε από τη Στέφανι Βάγκνερ με 7-5, 4-6, 7-6(1).

Η Γραμματικοπούλου θ’ αγωνιστεί και στα διπλά, έχοντας για παρτενέρ της την 29χρονη Ινδή, Πραθάνα Γ. Θομπάρε. Βρίσκονται στο No1 του ταμπλό, και θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους τις Νιγίνα Αμπντουραΐμοβα και Βερόνικα Μιροσνιτσένκο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected