Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Κοζάνης : Ο ΠΑΟ Κοίλων πήρε το ντέρμπι κορυφής και “αγγίζει” τον τίτλο (photos+vid)

Πολύ σπουδαία νίκη του ΠΑΟ Κοίλων, που στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play off της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Κοζάνης, επικράτησε με 3-2 του Μέγα Αλέξανδρου Άρδασσας.

Έτσι, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο ΠΑΟΚ έχει 72 βαθμούς έναντι 64 του σημερινοί του αντιπάλου και θέλει μόλις έναν για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο στην ΕΠΣ Κοζάνης.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Μέγα Αλέξανδρο, καθώς στο 8′ ο Ποιμενίδης σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι πρωτοπόροι όμως όχι μόνο έφεραν το ματς στα ίσια αλλά μέσα σε πέντε λεπτά, έκαναν την ανατροπή. Στο 28′ ο Αθανασιάδης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους και στο 33′ ο Σαλονικίδης με εξαιρετικό τέρμα, “έγραψε” το 1-2.

Στο 85′ η ομάδα της Άρδασσας ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στάθη Ρουσσάκη, όμως την τελευταία λέξη την είπε στο ματς το Αθανασιάδης, ο οποίος με δικό του τέρμα στο 90+2′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

δείτε φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Τέλης Καλπακίδης) : Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Παναγιωτίδης (87′ Ξανθόπουλος), Μωυσιάδης, Ρωσσίδης, Ρουσσάκης (46′ Ρουσσάκης Α.), Βασίλας (81′ Μεντεσίδης), Σερσέμης, Ποιμενίδης (59′ Τσελεγγίδης), Τσελαλίδης (46′ Βλάχος), Μαυροματίδης

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης (Βασίλης Μαντζώλας) : Γρηγοριάδης, Ντούκα, Γιαμουρίδης, Ζιώγας, Σαββίδης, Κυπίρτογλου (74′ Δραγώγιας), Σαλονικίδης, Μαντώς, Νικολαΐδης (77′ Φαρμάκης / 90+2′ Καρυπίδης), Αθανασιάδης, Παπανικόπουλος (74′ Σαμαράς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected