Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Το Πυλί πήρε το ντέρμπι των…πληγωμένων (vid)

Άνοιξε η αυλαία της 30ής αγωνιστικής στη Γ Εθνική, με την αναμέτρηση στο Πυλί της Κω.

Ο ΑΟ Πυλίου, που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, επικράτησε με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων που για να φτάσει στην 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ, θα πρέπει να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και ταυτόχρονα να ηττηθεί σε όλα η Μύκονος.

Μπροστά σε λιγοστό κόσμο, η ομάδα της Κω πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε το τρίποντο που τη φέρνει στους 35 βαθμούς, επτά λιγότερους από την 11η θέση.

Στο 2οό λεπτό, ο Τσιτσεκίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας μετά το κόρνερ του Παπαναστασίου. Ο Βύζας δεν μπόρεσε να βρεθεί με αξιώσεις στα καρέ των γηπεδούχων και το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με το Πυλί να φτάνει σε δεύτερο τέρμα στο 70ο λεπτό, όταν ο νεοεισελθόντας Λάντζιος έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παππάς αιφνιδιάστηκε, με την μπάλα να χτυπά πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα (2-0).

Στο 76′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ, σε μακρινό σουτ του Χατζηνικολάου που βρήκε το δεξί δοκάρι του Πίνη.

Συνθέσεις

ΑΟ Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός/Δημήτρης Χρυσόπουλος) : Ήλιος, Παπαναστασίου (83′ Συντυχάκης), Μούλας, Μπριλάκης, Μπρέμπος (83′ Εσαλέ), Βουκομάνοβιτς, Δρόσος (67′ Λάντζιος), Τσιτσεκίδης (67′ Αλιμερκάι), Μεντής, Τζανουλίνος, Χατζηνικολάου (90′ Τσατσακλάς)

Βύζας Μεγάρων (Γιάννης Ρόκας) : Πίνης, Σταφούκα (54′ λ.τ. Μπουλγκουρίδης), Ρέππας, Μουσκάι, Δούμουρας, Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης Μ., Παππάς (82′ Πεκίνι), Χατζάκος (78′ Δούκας), Καραγιάννης Ι. (82′ Μωραΐτης), Ντερμίσι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected