Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η Καβάλα πέρασε από τη Βέροια, υποβιβάστηκε και μαθηματικά η “Βασίλισσα”

Η Καβάλα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Βέροιας, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Με την ήττα αυτή, η “Βασίλισσα του Βορρά” υποβιβάζεται και μαθηματικά στα τοπικά πρωταθλήματα, σε μια ομολογουμένως “μαύρη σελίδα” στην ιστορία της. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τον τίτλο στη Super League 2 και τη μάχη που έδωσε κόντρα στη Λαμία για την άνοδο στη Super League 1…

Για τους “αργοναύτες”, το ματς ήταν μια τυπική διαδικασία, καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στη SL2. Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημείωσε στο 21ο λεπτό ο Βασίλης Παπαδόπουλος, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Οι πρωταθλητές είχαν δύο σημαντικές στιγμές με τον Δημητριάδη, αλλά ο Ιωαννίδης ήταν σε ετοιμότητα ενώ ισάριθμες ήταν οι ευκαιρίες από πλευράς “βασίλισσας” στο ματς.

Στο 63′ η ομάδα του Γιώτη Τσαλουχίδη πέτυχε γκολ με τον Βασίλη Φασίδη, αλλά ακυρώθηκε ως off side, ενώ στο 74′ ο Ντόγος είχε σημαντική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Γιώτης Τσαλουχίδης) : Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος, Ζε Εσόνο, Μπλέτσας (58′ Πανταζέλος), Γιαννόπουλος (84′ Κετόγλου), Χατζηπάντος (46′ Βασιλακάκης)

Καβάλα (Τίμος Καβακάς) : Τσιόπτσης, Δημητριάδης, Καζαντζίδης (59′ Στοΐνοβιτς), Μέτσε, Δερμιτζάκης (80′ Σμίλτος), Σαμπανίδης (59′ Γερονικολός), Γιαγτζίδης (46′ Γκέκας), Δαλιανόπουλος, Λαγός, Αλ Ρασίντι (46′ Αλτιντζής), Παπαδόπουλος Β.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected