Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με γκολ στο 90+3′ ο ΑΟ Καραβάς στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική! (vid)

Δια…«πυρός και σιδήρου» ο ΑΟ Καραβάς στέφθηκε πρωταθλητής στο «Π. Νικολαΐδης» για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Χαλκηδόνα που κοίταξε στα μάτια τους πρωτοπόρους και έπαιξε για το όνομά της, με τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν ένα παιχνίδι από το 1-0 σε 1-2 στο 90+3′, με τους γηπεδούχους μάλιστα να παίζουν σχεδόν για όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κούση στο πρώτο μέρος πατούσε καλύτερα, με τον Καραβά να βγάζει άγχος και να δέχεται το 1-0 στο 44′ με τέρμα του «δαιμόνιου» Οικονομάκη.

Στην αρχή της επανάληψης οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 48′, με τον κορυφαίο μέχρι εκείνο το σημείο Παναγιωτόπουλο να αποβάλλεται για εξύβριση από το διαιτητή Αλατσάκη και να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Όπως ήταν λογικό ο Καραβάς από εκείνο το σημείο ανέκτησε τα ηνία, πίεσε, είχε δύο δοκάρια με τους Ζότο και Σιδηρόπουλο, με τον δεύτερο να κάνει το 1-1 στο 79′. Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 90+3′ από τον Σάββα Ηλιάδη, τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, που με το γκολ του έκανε την ανατροπή και χάρισε τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα του.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν έξαλλα πανηγύρια στις τάξεις του ΑΟ Καραβά, με σαμπάνιες να ανοίγουν μες τον αγωνιστικό χώρο και πλέον η ομάδα να προετοιμάζεται για τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής, που όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στον 7ο Όμιλο.

Η σύνθεση του ΑΟ Καραβά (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) : Μπαντίκος, Γκούμας (46′ Επιτροπάκης), Κωστόπουλος (64′ Ιωακειμίδης), Πηγουνάκης (72′ Σιδηρόπουλος), Τηλιγάδας, Αγγελόπουλος (74′ Ζαμπέτης), Παυλίδης, Παπανικολάου (90′ Μούλας), Δανασής, Ηλιάδης, Ζότο

*με στοιχεία από το Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected