Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Χίου η Θύελλα Χαλκειού (vid)

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των play off, η Θύελλα Χαλκειού είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Χίου!

Μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής, η ομάδα από τον Χαλκειό (1.100 περίπου κάτοικοι) η διαφορά από τον δεύτερο Πύργο Πυργίου είναι στους 7 βαθμούς.

Το 1-1 κόντρα στον Ηρακλή Θυμιανών ήταν το ματς που σφράγισε την κατάκτηση του τίτλου αλλά και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Για τους πρωταθλητές, το σκορ άνοιξε ο Μπρούσος λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Χρήστος Σαμιώτης από την Ημαθία, έκανε το τελικό 1-1.

Οι αρχηγοί Σπύρος Βόσσος και Βασίλης Μπότσης, εξέφρασαν τη χαρά τους για την ιστορική αυτή επιτυχία της ομάδας και ανέφεραν πως η Θύελλα θα πάει βήμα-βήμα στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς.

Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Χατζηδάκης, εμφανίστηκε συγκινημένος μετά την επίτευξη του στόχου και εκτίμησε ότι ο τίτλος κρίθηκε στη σταθερότητα που έδειξε η ομάδα του και στα μεγάλα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των play off. Αναφορικά με τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’Εθνική, ο ίδιος δήλωσε ότι η Θύελλα θα κάνει την προσπάθειά της εκπροσωπώντας όλο το νησί. Τα μέλη της διοίκησης, Αργύρης Μπρουζάκης και Τάσος Παπαρίδης, μίλησαν για μια δικαίωση των προσπαθειών τα τελευταία 11 χρόνια και έκαναν λόγο για μια μεγάλη μέρα για το Χαλκειό.

Πηγή βίντεο : tvpatrida.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected