Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φέτος είναι η χρονιά του : Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού προκρίθηκαν στον τελικό της Youth League! (vid)

Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού!

Η U19 των “ερυθρολεύκων” κατάφεραν να περάσουν και το εμπόδιο της γαλλικής Ναντ και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Youth League, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Πόρτο ή Μίλαν, που αγωνίζονται σε λίγη ώρα.

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς στα 90 λεπτά του, στα οποία ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί, οι Γάλλοι αστόχησαν σε τρία πέναλτι (το ένα το έπιασε ο Σίνα) και με τελικό σκορ 3-1, ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει άλλη μια τεράστια επιτυχία!

Το φιλμ

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να χάνει μόλις στο πρώτο λεπτό φάση με τον Μουζακίτη, ενώ λίγο μετά απείλησε και η Ναντ. Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν υψηλός, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 35ο λεπτό.

Ο Κωστούλας βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Μπαμπόν του είπε «όχι». Τρία λεπτά ήταν η σειρά της γαλλικής ομάδας να απειλήσει με τον Ντικάρ, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 45+2′ με τον Κωστούλα, το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τη Ναντ να έχει την μπάλα στα πόδια της στην αρχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει. Όμως οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογεννίδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ισορρόπησαν το ματς.

Το ματς πήγε στα πέναλτι και εκεί οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογεννίδη ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με 3-1 τη Ναντ και πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected