Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου, πιθανή η συμμετοχή του Παμμηλιακού στα μπαράζ

Την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην ιστορία της πανηγύρισε η Θύελλα Καμαρίου, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Α ΕΠΣΚ.

Η ομάδα του Νίκου Τσάμογλου στο τελευταίο παιχνίδι της μπροστά στον κόσμο της επικράτησε με 2-1 επί του Πανναξιακού και έφθασε με χαρακτηριστική άνεση στον τίτλο.

Με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Πάρο, όπου τ νίκη του Παμμηλιακού με 1-2 επί της τοπικής ομάδας έδινε τον τίτλο στη Θύελλα, άνοιξε το σκορ στο Καμάρι.

Στο 23΄ο Τσιάβος έφυγε ωραία από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε παράλληλα στο ύψος της περιοχής στον Σιμιτσή, με τον αρχηγό της Θύελλας να κοντρολάρει και με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ποθητού για να γίνει έτσι το

Στο 63΄η Θύελλα έφθασε στο 2-0, όταν σε μια ωραία προσπάθεια από αριστερά ο Νικλητσιώτης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Καστράτι που δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει και με ψύχραιμο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μέσα σε πανηγυρισμούς για τους πρωταθλητές που πλέον έχουν βάλει σαν στόχο την κατάκτηση του ντάμπλ μιας και ήδη έχουν κλείσει θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η σύνθεση της Θύελλας Καμαρίου (Νίκος Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (76΄Εσκίογλου), Νικλητσιώτης (76΄Καφούρος), Τσιάβος, Παπαλεξόπουλος (83΄Πεχλιβανόπουλος), Λούκα (64΄Τριανταφύλλου)

Δεν δηλώνει συμμετοχή στα μπαράζ η Θύελλα, πιθανή η συμμετοχή του Παμμηλιακού

Φιλόδοξος και με υψηλές βλέψεις παρουσιάστηκε στο φετινό πρωτάθλημα ο Παμμηλιακός, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δηλώνει διατεθειμένος να συνεχίσει ως εκπρόσωπος των Κυκλάδων στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Παρόλο που αρχικά δεν δηλώθηκε ενδιαφέρον στην επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων, οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από το νησί της Μήλου αναφέρουν ότι μετά από συναντήσεις του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη έχει βρεθεί ο τρόπος έτσι ώστε εφόσον δεν υπάρξει συμμετοχή από άλλη ομάδα ανώτερη βαθμολογικά, τότε να είναι αυτή που θα δηλώσει συμμετοχή στα μπαράζ των Πρωταθλητών και συγκεκριμένα στον όμιλο των νήσων που θα δώσει τρία εισιτήρια ανόδου στη Γ Εθνική.

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Μήλου θα έχει συμπαραστάτη σε αυτή την προσπάθεια, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί από τον σύλλογο.

*με στοιχεία από το santorinisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected