Κατηγορίες
Αθλήματα

Χιλή: Τρίτη σερί νίκη και στους “16” ο Σακελλαρίδης

Διευρύνει το νικηφόρο σερί του ο Στέφανος Σακελλαρίδης που αγωνίζεται στο Challenger Dove Men+Care Concepcion της Χιλής. Ο No2 της Ελλάδας πέρασε με επιτυχία από τα προκριματικά της διοργάνωσης, ενώ έκανε και ιδανική πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό.

Όπως αναφέρει το Tennis24, ο 19χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης του 29χρονου Αργεντινού, Γκονζάλο Βιλανουέβα, με 6-3, 6-4, μετά από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα στο Cancha 3, και εξασφάλισε την παρουσία του στους 16 καλύτερους.

Για να φτάσει στο κυρίως ταμπλό ξεπέρασε πρώτα το εμπόδιο του 24χρονου Ουρουγουανού, Ιγκνάσιο Κάρου, ο οποίος εγκατέλειψε στα μισά του δεύτερου set (6-3, 4-0). Στο δεύτερο προκριματικό γύρο νίκησε τον 24χρονο Βραζιλιάνο, Γκάμπριελ Ντεκάμπς, με 6-4, 6-4.

Στο δεύτερο γύρο θα παίξει κόντρα στον 25χρονο Τούρκο, αλλά και Νο5 του ταμπλό, Έργκι Κίρκιν, με στόχο το 4/4 στο τουρνουά, και την πρόκριση στην 8άδα. Σήμερα θ’ αγωνιστεί και στα διπλά, έχοντας για παρτενέρ του τον 24χρονο Αργεντινό, Φράνκο Ρονκαντέλι.

Οι No4 του ταμπλό θ’ αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τους Φακούντο Μένα (Αργεντινή) και Ματίας Σότο (Χιλή), με φόντο μία θέση στα προημιτελικά των διπλών. Ο αγώνας τους θα κλείσει το πρόγραμμα του κεντρικού κορτ, και αναμένεται μετά τις 21:00 GR.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected