Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Άλλαξαν οι διαιτητές στο ματς του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, στην Ευκαρπία η τριάδα από την Ημαθία

Εντύπωση προκάλεσαν οι ορισμοί διαιτητών από Ημαθία στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στη Θέρμη για την τελευταία αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Το sportsup.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως τα τελευταία 24ωρα, η Επιτροπή της ΕΠΟ…πελάγωσε με τους ορισμούς, τόσο λόγω των εμβόλιμων αγώνων της Τετάρτης (24/4) για την 33η αγωνιστική (που σημειώθηκαν και αναβολές/μεταθέσεις την επόμενη μέρα) αλλά και των επερχόμενων αναμετρήσεων των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, που ξεκινούν την Κυριακή 29/4.

Κατά την ταπεινή μας άποψη, η Ομοσπονδία βιάστηκε να ξεκινήσει τη διαδικασία ανόδου από τα τοπικά στη Γ Εθνική, καθώς θα μπορούσε να μεταφέρει τους αγώνες μετά το Πάσχα, όπως άλλωστε γίνεται και με τον 4ο όμιλο, που ξεκινάει στις 12/5 λόγω της καθυστέρησης λήξης των πρωταθλημάτων στη Θεσσαλία, μετά τις πλημμύρες και τις καταστροφές του προηγούμενου καλοκαιριού.

Για μας που παρακολουθούμε στενά την κατηγορία, ο ορισμός διαιτητών από την Ημαθία (Ρηγόπουλος, Μπογιατζόγλου, Μητρόπουλος) στον αγώνα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ήταν εκ παραδρομής και η τριάδα από την ΕΠΣΗ θα βρεθεί στην Ευκαρπία για την αναμέτρηση της τοπικής Νίκης με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Την ίδια ώρα, η αναμέτρηση της ΑΕΡ Αφάντου με τον Βύζαντα Μεγάρων (3ος όμιλος) δεν θα διεξαχθεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι ενημέρωσαν πως δεν θα ταξιδέψουν στο νησί της Ρόδου.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ και όλες τις αλλαγές στο πρόγραμμα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected