Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Εύβοιας η Νέα Αρτάκη

Η Αρτάκη κέρδισε 5-0 στον τελικό την Αιδηψό και κατέκτησε για τρίτη συνεχή φορά το κύπελλο Εύβοιας (για 8η συνολικά στην ιστορία της και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια), που φέτος ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο Χρήστο Φεφέκο.

Οι Αρτακιανοί άνοιξαν το σκορ στο 16′ με καρφωτή κεφαλιά του Στασινόπουλου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη. Με κάπως πεσμένο τον ρυθμό, η Αρτάκη φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, με τα μακρινά σουτ από Ιορδανίδη (19′ και 27′) και Παπαδάκη (21′) να περνούν πάνω απ’ τα γκολπόστ, ενώ στο 35′ ο Μ. Μπιμπάι αντέδρασε αποτελεσματικά σε ευθύβολο σουτ του Βελή. Αυτό τελικά έγινε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με τον Παυλίδη να σκοράρει μέσα από την περιοχή, αξιοποιώντας ασίστ του Παπαδάκη.

Το τρίτο γκολ της Αρτάκης ήρθε στο 72′, με τον Σαλπιγγίδη να αξιοποιεί μεταβίβαση του Παυλίδη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 81′ ο Βελής με κεφαλιά έκανε το 4-0, ύστερα απ’ τη σέντρα του Χατζηστάμου. Στο 85′ ο Τσούπρος δεν αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Βελής, στέλνοντας την μπάλα άουτ και στο 88′ ο Χατζηστάμου με διπλή προσπάθεια -έπειτα από πάσα του Μεταξά- διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του ΑΟ Νέας Αρτάκης Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Στασινόπουλος, Μερτύρης, Τσούπρος, Μπιμπισίδης (54′ Χατζηστάμου), Ζαχαράκης, Ταυταρίδης (68′ Λάμπρου), Βελής, Παυλίδης (78′ Γερογιάννης), Ιορδανίδης (68′ Μεταξάς), Παπαδάκης (68′ Σαλπιγγίδης)

*με στοιχεία από το EviaSports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected