Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Βασίλης Δημητριάδης : “Ένας κύκλος έκλεισε, δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού”

Με το φινάλε της σεζόν και τη σπουδαία επιτυχία της ανόδου (δεύτερη συνεχόμενη) στην Α Ερασιτεχνική, ο Βασίλης Δημητριάδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο του Ατρόμητου Διαβατού.

Σε έναν μήνα διεξάγονται οι εκλογές στον σύλλογο και όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τα social media, δεν θα είναι υποψήφιος.

Ο απολογισμός του :

“Κάθε πράγμα έχει έναν σκοπό (τέλος). Κλείνει ένας κύκλος και πάντα ανοίγει ένας νέος.

Πριν δύο χρόνια αναλάβαμε με ΦΙΛΟΥΣ να αναστήσουμε την ιστορική Ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού.

Μια παρέα φίλων και συγχωριανών βγήκαμε μπροστά και φέραμε εις πέρας αυτό που αναλάβαμε, ήτοι τον Ατρόμητο Διαβατού στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία Ημαθίας.

Ως Πρόεδρος του ΔΣ του οποίου η θητεία λήγει σε έναν μήνα ακριβώς οφείλω να κάνω έναν μικρό απολογισμό.

1. Ξεκινήσαμε από το μηδέν σε υλικοτεχνική υποδομή και παραδίδουμε, πλέον, στη νέα Διοίκηση πληθώρα σε ρουχισμό, υλικά προπόνησης, φροντίδας και συντήρησης του γηπέδου.
2. Αντικαταστήσαμε τις επικίνδυνες σιδερένιες εστίες με αποσπώμενες επαγγελματικές εστίες αλουμινίου για να διασφαλιστεί η μέγιστη προστασία των ποδοσφαιριστών.
3. Φέραμε στην Ομάδα έμψυχο δυναμικό που αποτελείται από σπουδαίους χαρακτήρες και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές. Θα είναι τιμή για εμένα, πάντα, που κατά τη διάρκεια της θητείας μου, ως επικεφαλής του ΔΣ, φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου η μεγαλύτερη μεταγραφή μας, ο Σωτήρης Μπαλάφας, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας με παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες, όπως ο Αντώνης Ηλιάδης, ο Δήμος Συμπεθέρης, ο Γόλης Ηλιάδης κ.α.
4. Καταφέραμε πέραν της αθλητικής παρουσίας να έχουμε και κοινωνική δράση με μια σειρά από παρουσίες και ενέργειες που βοήθησαν το κοινωνικό σύνολο.
5. Προμηθεύσαμε την Ομάδα και το χωριό με έναν υπερσύγχρονο απινιδωτή, ο οποίος είναι στη διάθεση όλων (μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να γίνει χρήση του).
6. Εντάξαμε την Ομάδα στο Μητρώο της ΓΓΑ άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα στον έλεγχο των δικαιολογητικών.

Σταματώ εδώ γιατί πρέπει να τελειώσω και να μη μακρηγορήσω.

Όλα τα ωραία, φτάνουν κάποτε στο τέλος τους. Έτσι είναι και έτσι πρέπει.

Το ταξίδι μου με τον Ατρόμητο Διαβατού ολοκληρώνεται στις επερχόμενες εκλογές, καθώς το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε προ διετίας και θα μπορούσε να υλοποιηθεί δεν γίνεται να εφαρμοστεί μόνο από ένα ή δύο ή τρία άτομα.

Με βαριά καρδιά, λοιπόν, αποφάσισα να μη θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.

Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη ημέρα θα βρει τον Ατρόμητο Διαβατού ισχυρότερο και δυνατότερο εν σχέσει με τη θητεία του απερχόμενου Δ.Σ.

Θα είμαι δίπλα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με όποιον τρόπο μπορώ να βοηθήσω.

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την παρουσία τους τον Ατρόμητο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας μου.

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλα τα μέλη του Δ.Σ. με τα οποία συνεργαστήκαμε αρμονικά για το καλό της ιστορικής μας Ομάδας.

Καλή δύναμη σε όλους.
Χίλια Χρόνια Ατρόμητος!!!

Με εκτίμηση
Βασίλης Δημητριάδης
Καλή δύναμη σε όλους”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected