Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ο πρόεδρος του Πιερικού ανακοίνωσε τη συμφωνία με Τρελλόπουλο. Τι αποφάσισε για τους παίκτες

Εξελίξεις στην ομάδα του Πιερικού, λίγες μέρες μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως η ιστορική ομάδα της Κατερίνης δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των φίλων της, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στην 5η θέση του 2ου ομίλου με 55 βαθμούς.

Ο στόχος της ανόδου χάθηκε νωρίς, ενώ όπως αναφέρει στη μακροσκελή ανακοίνωση του ο πρόεδρος, Θανάσης Παπαδόπουλος κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν την απόδοση που περίμεναν, ενώ όπως σχετικά τονίζει, όσοι δημιούργησαν πρόβλημα δεν θα πληρωθούν τα υπόλοιπα ποσά πους τους οφείλονται.

Παράλληλα ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Γιάννη Τρελλόπουλο, τον πρόεδρο του ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος.

Αναλυτικά :

“Με την ανακοίνωση που εξέδωσα με τη λήξη του πρωταθλήματος, είχα δεσμευτεί απέναντι στο φίλαθλο κοινό του Πιερικού να δημοσιοποιήσω το συντομότερο δυνατό τις προθέσεις μου για την επόμενη μέρα της ιστορικής μας ομάδας και την προσωπική εμπλοκή μου.

Έπειτα από ένα απαραίτητο διάστημα διεργασιών και ζυμώσεων, θέλω να ανακοινώσω ότι παραμένω στο διοικητικό τιμόνι του Πιερικού, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το Σώμα των μελών του Σωματείου.

Θα εξακολουθήσω να είμαι εγγυητής της οικονομικής στήριξης της προσπάθειας επιστροφής του Πιερικού στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και της ευρύτερης αναδιοργάνωσης του ιστορικού Σωματείου.

Δυστυχώς, είμαι υποχρεωμένος σε συνέχεια των όσων είχα στηλιτεύσει στην τελευταία ανακοίνωση μου, να αναφερθώ και πάλι σε γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα και ειδικότερα την τελευταία χρονική περίοδο.

Παρά τις φιλότιμες και αναγνωρισμένες από όλους προσπάθειες μου για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League 2, οι προσδοκίες μας δεν ευοδώθηκαν.

Στον αγωνιστικό τομέα, παρότι συνάψαμε αρκετές από τις ακριβότερες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές της κατηγορίας, δυστυχώς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και δεν έδειξαν την αξία τους μέσα στο γήπεδο.

Μετά λύπης μου, διαπίστωνα με το πέρασμα του χρόνου την έλλειψη του επιθυμητού για εμένα οικογενειακού κλίματος στα αποδυτήρια και προπαντός την έλλειψη σεβασμού προς τη διοίκηση και την ιστορία του Πιερικού.

Προς το τέλος της σεζόν, με πρόσχημα την καταβολή οφειλόμενων, ζήτημα για το οποίο εγώ και οι συνεργάτες μου επιθυμούσαμε πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων μας, παρότι όλοι γνωρίζουν ότι δεν λάβαμε παρά ελάχιστη από την έμπρακτη στήριξη που μας είχε υποσχεθεί κατά την ανάληψη της διοίκησης του Σωματείου, υπήρξαν από μερίδα ποδοσφαιριστών απόπειρες ακόμη και για οργανωμένη αποχή από τις προπονήσεις καθώς και απειλές για μη κάθοδο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, με ότι καταστροφικό αυτό συνεπάγονταν αγωνιστικά και διοικητικά.

Οι απαράδεκτες αυτές ενέργειες αποτράπηκαν με χειρισμούς της διοίκησης, όμως δεν παύει η πρόθεση να είναι καταδικαστέα.

Απόρροια αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς, είναι η απόφαση μου, προς παραδειγματισμό, να μην καταβάλω το εναπομείναν ποσό των οφειλόμενων προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στις ενέργειες που επιβουλεύτηκαν το συμφέρον του Πιερικού.

Θέλω ο φίλαθλος κόσμος να γνωρίζει πως το εναπομείναν αυτό ποσό αντιστοιχεί σε ένα μικρό μέρος των συνολικών συμφωνηθέντων, καθώς η διοίκηση ήταν συνεπής ως προς την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρος.

Οι ταμειακές υποχρεώσεις μας προς τρίτους θα εξοφληθούν πλήρως έως το τέλος του τρέχοντος μηνός, ενώ το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό είναι πλήρως τακτοποιημένο ταμειακά.

Κάνοντας την αυτοκριτική μου, επωμίζομαι προσωπικά όλα τα λάθη, τις αστοχίες και παραβλέψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν, που μας οδήγησαν τόσο μακριά από την πολυπόθητη πρώτη θέση.

Για να αποφευχθούν λάθη και αστοχίες τη νέα σεζόν, αποφάσισα να προχωρήσω σε αλλαγές και τομές που αφορούν τη διοικητική σύνθεση και τον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας της ομάδας.

Ως μια πρώτη κίνηση, θέλω να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Τρελλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος.

Θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τη στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στις επαφές μου μαζί του, εκτίμησα το ήθος αλλά και τις ικανότητες του, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην πορεία του ΓΑΣ Σβορώνου, και για αυτό αποφάσισα να του αναθέσω τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος, περιβάλλοντας τον με την εμπιστοσύνη μου και κάθε έμπρακτη στήριξη που θα χρειαστεί.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα εγγυηθούμε την οικονομική αυτάρκεια του εγχειρήματος για άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία.

Παράλληλα, θα επικεντρωθούμε σε δράσεις που αφορούν την ενδυνάμωση του Σωματείου σε κάθε επίπεδο, την ανάπτυξη του brand που λέγεται «Πιερικός», καθώς και στην αναδιοργάνωση των Ακαδημιών.

Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του διοικητικού σχήματος, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις μας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, θα υπάρξουν σύντομα νέες ανακοινώσεις.”

Μετά τιμής
Θανάσης Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΣΦΚ Πικερικός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected