Κατηγορίες

ΕΠΣ Ημαθίας : Το ζευγάρι του τελικού στο πρωτάθλημα U16

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Ραχιάς οι ημιτελικοί αγώνες του πρωταθλήματος U16 της Ημαθίας.

Στο πρώτο χρονικά ματς, έγινε η έκπληξη! Αν και ο χαρακτηρισμός δεν είναι δόκιμος όταν μιλάμε για ημιτελική φάση, όμως οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας που τερμάτισαν στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας και έπαιξαν play in για να προκριθούν, άφησαν εκτός τελικού τον πρωτοπόρο Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη πήρε τη σπουδαία νίκη με γκολ του Χλιαρόπουλου στο 47ο λεπτό. Το παιχνίδι είχε δραματική εξέλιξη μέχρι τέλους, με το συγκρότημα του Δημήτρη Γιαννόπουλου να μην καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση, ώστε να στείλει το ματς στην παράταση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σαμαράς, με βοηθούς τους κ.κ. Ζαχαριάδη και Γκόγκα.

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Γιαννόπουλος) Παπαδόπουλος Χ., Χαρισούδης, Μπρινιάς (56′ Χαρισόπουλος), Κίτσας Χ., Ράικος, Θεοδώρου, Κούτσιας, Παπαδόπουλος Θ., Κίτσας Ο., Ρούμογλου (66′ Μαραγκός Χ.), Κίτσας Π.

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Κυριάκος Καρασαββίδης) : Δαλλής, Γιαννούσης, Δούμπης, Πετρόπουλος, Νικόπουλος, Νοβάκης (85′ Κόρτσα), Μίχος, Δελιόπουλος, Χλιαρόπουλος (73′ Καρασαββίδης), Συμεωνίδης (32′ Ράπτης), Κασαμπαλής

 

Αντίπαλος των Τηλεμάχων στον τελικό του Σαββάτου 25/5 θα είναι ο ΝΠΣ Βέροια.

Η ομάδα του Νίκου Φωτιάδη, μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, επικράτησε με 4-3 του ΦΑΣ Νάουσα και πήρε το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το ματς είχε καταιγιστικό ρυθμό και το…φιτίλι γι αυτό, μπήκε στο 1ο μόλις λεπτό, όταν ο ΦΑΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Χιονίδη.

Η “Βασίλισσα” έφερε το ματς στα ίσια στο 14′ με σκόρερ τον Αχλιώπα, όμως ξανά η Νάουσα βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του εξαιρετικού Χιονίδη, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, τα πάντα άλλαξαν. Η Βέροια ανέβασε στροφές και με τον επίσης εξαιρετικό Αχλιώπα, ισοφάρισε σε κομβικό χρονικό σημείο του ματς.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, στο 55′ ο Χαλκιάς έβαλε τους τυπικά φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, φέρνοντας…τούμπα το ματς.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση, που από το 66′ έπαιξε με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Θυμιόπουλου, πέτυχε τέρμα στο 76′ και πάλι με τον Χιονίδη, φέρνοντας το ματς στα ίσια, όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε στη Βέροια, που στο 81ο λεπτό πήρε ξανά το προβάδισμα και τελικά τη νίκη με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκόγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Σαμαρά και Ζαχαριάδη

Αποβολή : Θυμιόπουλος (66′)

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Χριστοδούλου (60′ Χατζηιωάννου), Αγγελίδης, Δάιος (60′ Μπόσι), Σαράφης (80′ Μίγγας), Τζιέρτζι, Χίσα, Χιονίδης, Χαριάδης, Δημησίκος (68′ Γουγουλέφας), Τζιμουλίκος, Τσιάπας

ΝΠΣ Βέροια (Νίκος Φωτιάδης) : Καρασαρίδης Χ., Βασιλείου, Θεοχαρόπουλος, Θυμιόπουλος, Μουρατίδης, Θεοδοσίου, Κεχαγιάς, Καρασαρίδης Θ. (41′ Νοκάι), Χαλκιάς, Αχλιώπας, Στήθος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected