Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Εφημερίδα FORZA : “Στα 17 εκατομμύρια η πρόταση Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια”

Η Σάλτσμπουργκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια και όπως όλα δείχνουν οι Αυστριακοί είναι αποφασισμένοι να τινάξουν την μπάνκα για να αποκτήσουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ!

Η δευτεραθλήτρια Αυστρίας (μετά από χρόνια έχασε το πρωτάθλημα από τη Στουρμ, και θα παίξει προκριματικά Champions League) είναι έτοιμη να… πρωταγωνιστήσει σε μια ιστορική μεταγραφή, καθώς αν ολοκληρωθεί, θα σπάσει κάθε ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ.

Μετά την απόρριψη της προηγούμενης πρότασης (11,5 εκατομμύρια συν 2 εκατομμύρια ευρώ μπόνους), η Σάλτσμπουργκ είναι αποφασισμένη να δώσει 17 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Κωνσταντέλια, καθώς και ποσοστό μεταπώλησης. Νούμερα, με τα οποία θα σπάσει κάθε ρεκόρ πώλησης που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.

Όπως έγραψε η FORZA το Σάββατο, η Σάλτσμπουργκ θα δώσει 13,5 εκατομμύρια άμεσα συν άλλα 3,5 εκατομμύρια σε μπόνους για τον ΠΑΟΚ, φτάνοντας τα συνολικά 17 εκατομμύρια.Οι πληροφορίες από την Αυστρία αναφέρουν ότι ίσως είναι και θέμα ημερών να υπάρξει οριστική εξέλιξη…

*με πληροφορίες από το ThesSports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected