Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε Κωστοπούλου και Νάση

Δύο μεταγραφές για το ποδοσφαιρικό τμήμα Γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινες” ανακοίνωσαν την απόκτηση της Κωνσταντίνας Κωστοπούλου, της 18χρονης μεσοεπιθετικού των Τρικάλων, η οποία συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και θα ενισχύσει την προσπάθεια του «τριφυλλιού» τη νέα χρονιά.

Η Τρικαλινή χαφ είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων (6 συμμετοχές) και Νεανίδων (20 συμμετοχές) σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο του Παναθηναϊκού. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια επιτυχημένη σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι και η Ζωή Νάση, η 24χρονη τερματοφύλακας, διεθνής με την Εθνική ομάδα γυναικών (4 συμμετοχές) ενώ είχε συμμετοχές και με τις εθνικής ομάδες U17 (12 συμμετοχές) και U19 (5 συμμετοχές).

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Πιερίδες Μούσες, Βόλος 2004, ΑΕΛ, ΠΑΟΚ (με τον οποίο έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα) και Τρίκαλα. Τη σεζόν 2022-2023 βραβεύτηκε ως καλύτερη τερματοφύλακας από τον ΠΣΑΠ ενώ είναι κόρη του άλλοτε γκολκίπερ Παναγιώτη Νάση.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε «Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι μέρος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε η ομάδα στο πρόσωπο μου και εύχομαι να πετύχουμε μαζί τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί».

Στα «πράσινα» η Νάση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P