Κατηγορίες

Τα Μουδανιά ανακοίνωσαν τον Αλέξανδρο Καλογέρη

Δεν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αλέξανδρος Καλογέρης, κι αυτό χάρη στα Μουδανιά!

Οι πρωταθλητές Χαλκιδικής, που αγωνίζονται φέτος στη Γ Εθνική, ανακοίνωσαν την απόκτηση του 38χρονου (14/05/1986) μεσοαμυντικού, ο οποίος αγωνιζόταν από το 2016 ως το καλοκαίρι που πέρασε στον Απόλλωνα Πόντου.

Στην καριέρα του μετράει πάνω από 500 συμμετοχές σε Άρη, Παναιτωλικό, Νέα Σαλαμίνας, Παναιτωλικό, Βέροια, ΑΟ Κερατέας, ΠΑΣ Γιάννινα, Μαρκό και Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας.

Μαζί με τον έμπειρο μεσοαμυντικό, στα Μουδανιά θα αγωνιστεί και ο Μπερκάντ Νιαζίφογλου, ο 22χρονος (27/03/2002) αμυντικό με καταγωγή από την Ξάνθη, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αναγέννηση Επανομής και παλαιότερα σε Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Αγροτικό Αστέρα, Αλμωπό Αριδαίας και Ξάνθη U19.

Αναλυτικά :

“Επίσημο ο Αλέξανδρος Καλογέρης στα Μουδανιά.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο αμυντικό χαφ Αλέξανδρο Καλογέρη.

Ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: Πρωτέας, GS Marko, Γιάννενα, ΑΟ Κερατέας, ΠΑΕ Βέροια, ΠΑΕ Παναιτωλικός (2014), Νέα Σαλαμίς, ΠΑΕ Παναιτωλικός (2015), ΠΑΕ Άρης, Απόλλων 1926, Απόλλων Καλαμαριάς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P