Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Νέο τεχνικό δίδυμο στην Ανθούπολη, Ταξιάρχης και Νεμπεγλέρας αναλαμβάνουν την ομάδα

Ο ΑΟ Ανθούπολης προχωρά σε μια σημαντική αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με δύο γνώριμες και καταξιωμένες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου: τον Κώστα Ταξιάρχη και τον Κώστα Νεμπεγλέρα. Αμφότεροι με σπουδαία πορεία στα γήπεδα, αλλά και στενή σύνδεση με την ΑΕΛ, έρχονται να προσδώσουν εμπειρία, μεθοδικότητα και σταθερότητα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Ο Ταξιάρχης, με ενεργή προπονητική παρουσία σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, καθώς και θητεία στις ομάδες Νέων της ΑΕΛ, αποτελεί μια επιλογή που συνδυάζει γνώση και αναπτυξιακή προσέγγιση. Από την πλευρά του, ο Νεμπεγλέρας έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο στέλεχος οργανωτικών δομών, ως τεχνικός διευθυντής σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών οι Νέοι της ΑΕΛ, η Ελασσόνα και ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Η πρώτη τους επαφή με τους ποδοσφαιριστές θα γίνει σήμερα Παρασκευή, ενώ το ντεμπούτο τους αναμένεται την Κυριακή απέναντι στον Θεσπρωτό, σε μια αναμέτρηση που η Ανθούπολη στοχεύει να συνδυάσει με επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. Ανθούπολης ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Ταξιάρχη και τον Κώστα Νεμπεγλέρα, που αναλαμβάνουν από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Δύο προσωπικότητες με σπουδαία ποδοσφαιρική ιστορία, οι οποίοι μεταξύ άλλων φόρεσαν με επιτυχία και τη φανέλα της ΑΕΛ.

Ο Κώστας Ταξιάρχης, μετά από μια έντονη και σημαντική καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ακολούθησε την προπονητική διαδρομή, σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά και στις ομάδες Νέων της ΑΕΛ.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, με μακρά και επιτυχημένη πορεία στα ελληνικά γήπεδα, συνέχισε μετά το τέλος της ενεργούς δράσης του στον τομέα της οργάνωσης ομάδων. Έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στις ομάδες Νέων της ΑΕΛ με σημαντικές επιτυχίες, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Π.Ο. Ελασσόνας, Αχιλλέα Φαρσάλων, Φαλανιακό και πιο πρόσφατα στον Α.Ο. Τρίκαλα.

Με μεγάλη χαρά τους καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» της Ανθούπολης και τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στο έργο που αναλαμβάνουν.

Σήμερα, Παρασκευή (12/12), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, καθώς και η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο Ανθούπολης. Το επίσημο ντεμπούτο τους στον πάγκο, θα γίνει την προσεχή Κυριακή (14/12), στο εντός έδρας παιχνίδι (θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ελασσόνας) απέναντι στον Θεσπρωτό, με στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες!

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο νέο τεχνικό δίδυμο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected