Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΣ Πρέβεζα: Πρωταθλητής με εξάρα και επιστροφή στη Γ’ Εθνική

Θριαμβευτική ήταν η επιστροφή του ΠΑΣ Πρέβεζα στη Γ’ Εθνική, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μία αγωνιστική πριν το φινάλε, επικρατώντας με το εμφατικό 6-1 του Απόλλων Πάργας στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου μπήκε εντυπωσιακά στο παιχνίδι, με τον Αποστόλη Τσιούνη να σκοράρει δύο φορές (3’, 10’) και να δίνει από νωρίς σαφές προβάδισμα. Ο Ιασωνίδης στο 16’ έκανε το 3-0, ενώ ο Τσάλα στο 42’ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου (4-0).

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Πάργας μείωσε προσωρινά με τον Γιαννόπουλο, όμως ο Μουσιωτίτσας και ο Βασίλας «σφράγισαν» τη μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους.

Αυτός είναι ο τέταρτος τίτλος για τους «κιτρινόμαυρους», που επιστρέφουν στις εθνικές κατηγορίες μετά τη σεζόν 2020/2021, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι ομάδες που ήδη εξασφάλισαν την άνοδο στη Γ Εθνική :

ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής : Αχαρναϊκός
ΕΠΣ Αρκαδίας : Πανθυρεατικός
ΕΠΣ Άρτας : ΠΑΣ Ανέζα
ΕΠΣ Βοιωτίας : ΑΟ Θήβα
ΕΠΣ Γρεβενών : ΑΣ Βατολάκκου
ΕΠΣ Δράμας : ΠΑΟΠ Ν.Αμισού
ΕΠΣ Δυτικής Αττικής : Αστέρας Μαγούλας
ΕΠΣ Δωδεκανήσων : Ιάλυσος Ρόδου
ΕΠΣ Εύβοιας : Ταμυναϊκός
ΕΠΣ Ευρυτανίας : Κατσαντώνης Αγράφων
ΕΠΣ Ημαθίας : ΦΑΣ Νάουσα
ΕΠΣ Ηρακλείου : Εργοτέλης, Χερσόνησος, ΑΟ Τυμπακίου
ΕΠΣ Ζακύνθου : Θύελλα Αμπελοκήπων
ΕΠΣ Καστοριάς : Καστοριά
ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης : Παλληξουριακός
ΕΠΣ Κιλκίς : ΑΕ Πολυκάστρου
ΕΠΣ Κυκλάδων : Πανναξιακός
ΕΠΣ Λασιθίου : ΑΕ Νεάπολης, ΑΟ Αγίου Νικολάου
ΕΠΣ Μακεδονίας : Φοίνικας Πολίχνης
ΕΠΣ Μεσσηνίας : Πανθυρεατικός
ΕΠΣ Πειραιά : Προοδευτική, Αμφιάλη
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας : ΠΑΣ Πρέβεζα
ΕΠΣ Ρεθύμνου : Ρεθυμνιακός, Επισκοπή
ΕΠΣ Φωκίδας : Φωκικός 
ΕΠΣ Χανίων : Πανακρωτηριακός

moserlx-gif-1
error: Protected