Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Φορτσάτος Πανθρακικός, πέρασε με διπλό από την Ελασσόνα

Με πειστική εμφάνιση και ουσία στο παιχνίδι του, ο Πανθρακικός επικράτησε με 0-2 του ΠΟ Ελασσόνας στη Θεσσαλία και ξεκίνησε ιδανικά τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν πρώτοι, με τον Γκαργκαλατζίδη να χάνει δύο καλές ευκαιρίες στο 13’ και το 22’. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 24’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκουτσίδη, ο Παχούμης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Ο Πανθρακικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 32’ «χτύπησε» ξανά. Ο Παχούμης δημιούργησε αυτή τη φορά, βγάζοντας κάθετη πάσα στον Σαραντίδη, που τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και δημιούργησαν επιπλέον ευκαιρίες, με τον Παχούμη να απειλεί στο 52’ και τον Σαραντίδη να χάνει σημαντικές στιγμές στο 63’ και το 65’.

Ο ΠΟ Ελασσόνας προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά στο γκολ στο 59’ με τον Γκουντρουμπή, όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Το τελικό 0-2 φέρνει τον Πανθρακικό στην κορυφή του 1ου ομίλου, μαζί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επιβεβαιώνοντας πως θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου.

Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας (Ηρακλής Σαραφίδης) : Γούπος, Καμπέρης ,Ράπτης, Λαγός, Γκαμπέτας, Κοντοθανάσης, Αρσενίδης, Κουκούλης (82′ Τσάτσος), Γκουντρουμπής, Μπιώτης (73′ Πατσιαντζής), Νούσιος (82′ Λυγούρας)

Πανθρακικός (Κώστας Μπεδρελής) : Μαρκετζιάνι, Ντέμπροβα, Γκουτσίδης (88′ Σαπνάρας), Σεβαστίδης, Λαρέα, Γιανναράκης, Μουμίν, Αναστασόπουλος, Παχούμης Χ. (80′ Τουρατζίδης), Σαραντίδης, Γκαργκαλατζίδης (80′ Βασιλάκης)

www.sportsup.gr ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Πανθρακικός 1 1 0 0 2 0 2 3
2 Απόλλων Καλαμαριάς 1 1 0 0 3 2 1 3
3 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1 0 0 1 2 3 -1 0
4 ΠΟ Ελασσόνας 1 0 0 1 0 2 -2 0
moserlx-gif-1
error: Protected