Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Διπλή ανανέωση αρχηγών στον Πανθουριακό

Στη διατήρηση των δύο αρχηγών του προχώρησε ο Πανθουριακός, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μιχάλη Ζαχαρόπουλο και Γιώργο Γιαννακόπουλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ηγούνται της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, αποτελώντας βασικά στελέχη του συλλόγου. Η διοίκηση τους ευχήθηκε υγεία και μια γεμάτη επιτυχίες ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ομάδα μας PANTHOURIAKOS FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας, με τον αρχηγό της ομάδας μας Μιχάλης Ζαχαρόπουλος. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”

“Συνέχεια ανανεώσεων με τον έτερο αρχηγό της ομάδας μας PANTHOURIAKOS FC τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ.
Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

moserlx-gif-1
error: Protected