Ο Πιερικός ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ Εθνική, διατηρώντας στο ρόστερ του δύο ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Μαυρίδη και τον Αστέριο Παπαδημητρίου για τη σεζόν 2026-2027.
Ο 25χρονος αμυντικός μέσος Χρήστος Μαυρίδης, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας και σημαντικό στέλεχος τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Κατερινιώτες. Παράλληλα, στο δυναμικό του συλλόγου παραμένει και ο 20χρονος αμυντικός Αστέριος Παπαδημητρίου, ο οποίος θα φορέσει και τη νέα χρονιά τη φανέλα του Πιερικού.
Οι ανακοινώσεις :
“Ο ΣΦΚ Πιερικός 1961 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μαυρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο 25χρονος Κατερινιώτης αμυντικός μέσος, εκ των αρχηγών της ομάδας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Πιερικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”
“Ο ΣΦΚ Πιερικός 1961 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέριο Παπαδημητρίου για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο 20χρονος Κατερινιώτης αμυντικός θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”









