Τη συνεργασία του με τον Σπύρο Γκούση ανανέωσε ο ΟΦ Αγίου Ματθαίου, διατηρώντας στο ρόστερ του τον 19χρονο τερματοφύλακα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο νεαρός γκολκίπερ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, με στόχο να συμβάλει στις επιτυχίες της ομάδας.
Η ανακοίνωση :
“Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του ότι ο αθλητής Σπύρος Γκούσης θα φοράει τα γάντια της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο 19χρονος ελπιδοφόρος τερματοφύλακας έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και να πανηγυρίσει μαζί μας νέες επιτυχίες.
Του ευχόμαστε πάνω απ΄ όλα να είναι υγιής και να απολαύσει το ταξίδι με την φανέλα του Συλλόγου μας.”







