Κατηγορίες

Γ Εθνική : Στον Αστέρα Αγίου Νικολάου ο Τάσος Τεμερτζόγλου

Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μέσου Αναστάσιου Τεμερτζόγλου, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ο 24χρονος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Άρη, Εδεσσαϊκό και μέχρι πρότινος στον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας.

Αναλυτικά :
“Ο Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου μέσου Αναστάσιου Τεμερτζόγλου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Αναστάσιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Γ’ Εθνική με τον Εδεσσαϊκό, ενώ την τελευταία τετραετία φόρεσε τη φανέλα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, πραγματοποιώντας γεμάτες σεζόν και αποτελώντας σταθερά μία από τις βασικές επιλογές της ομάδας.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, αγωνιστική συνέπεια και εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο οποίος διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, την ένταση στο παιχνίδι και την ικανότητά του να προσφέρει λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ καλωσορίζει τον Αναστάσιο στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία, καθώς και πολλές επιτυχίες!!
Καλώς ήρθες, Αναστάσιε!”

moserlx-gif-1
error: Protected